Cum a reacționat Cristina Cioran după decizia fostului iubit privind incinerarea mamei sale: „Fiecare om…”

#Exclusiv Click!

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran (46 de ani), trece prin momente dificile după ce mama sa a murit și a incinerat-o aruncând cenușa în Lacul Tei, în urma deciziei luate de femeie pe vremea când trăia. Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televizune, ne-a vorbit despre situația nefastă în care se află bărbatul cu care are o fetiță, pe micuța Ema.

„Fiecare om are dreptul să decidă cum își dorește plecarea sa din această lume. Mama lui Alex și-a dorit incinerarea ei. Asadar, asta a făcut băiatul său. Sunt treburile lor de familie, în rest, noi doi (Cristina și Alex – n.r), vorbim zilnic la telefon mai ales că avem și un copilaș împreună. Însă, în perioada asta este mai ocupat cu averea uriașă lăsată de mama lui”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Declarații uluitoare

Mama lui Alex Dobrescu, ce a fost de profesie medic, se pare că i-a lăsat fiului său o avere colosală…un card cu 50 000 lei, un teren intravilan în Corbeanca, de 10.000 de metri pătrați, dar și șase case ce a mai vândut dintre ele pentru a avea un trai relaxat cu vacanțe de lux prin străinătate și nu doar. Pentru că și-a iubit foarte mult mama, afaceristul i-a ascultat ultima dorință a femeii și anume aceea de a o incinera și a arunca cenușa în Lacul Tei, locul de suflet al mamei sale.     

„A fost un om bun, a plecat la timp, pentru că era foarte bolnavă și e mai bine pentru ea că e pe partea cealaltă. Îi mulțumesc pentru toate averile pe care mi le-a lăsat și că m-a ales pe mine pentru tot și ca să o eliberez. Să-ți fie bine oriunde ai fi!”, a mărturisit Alex Dobrescu într-o postare de pe Instagram.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum, fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele. Cei doi, Cristina și Alex, bărbatul cu care blondina are un copil, s-au separat cu scandal, însă de dragul micuței lor au rămas în relații bune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net