Cristina Dochianu, mamă pentru a patra oară! Ce familie frumoasă are fosta prezentatoare

Bucurie mare în familia fostei prezentatoare TV Cristina Dochianu, după ce aceasta a dus pe lume cel de-al patrulea copil! Vedeta a publicat mai multe imagini cu bebelușul, dezvăluind și ce nume a a ales pentru cel mai nou membru al familiei.

cristina dochianu1 png
Cristina Dochianu a devenit mamă pentru a patra oară! Foto: Arhivă personală

Cristina Dochianu a devenit mămică pentru a patra oară „în secret”, anunțând de curând marea veste și pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat mândră primele imagini cu bebelușul. Fosta prezentatoare a adus pe lume o fetiță, care a primit deja și un nume special, Maria-Evelin Cristina.

Vezi și: Cristina Fogarassy, viață de regină alături de soț, două prințese și un mic prinț

Cristina Dochianu, mămică pentru a patra oară!

Vedeta TV a decis în 2016 să se dedice complet familiei sale, renunțând la cariera din televiziune. De atunci, Cristina a devenit extrem de discretă cu viața personală, iar în presă nu a ajuns nici măcar informația că a fost însărcinată.

stanga
dreapta
cristina dochianu6 png
cristina dochianu4 png
cristina dochianu5 png
cristina dochianu2 png
cristina dochianu3 png
Cristina Dochianu, acum 11 ani, când era prezentatoarea știrilor sportive la Observator png
cristina dochianu copii jpeg

Iată însă că aceasta a luat prin surprindere, afișându-se direct cu mezina familiei pe una dintre rețelele de socializare! Cristina nu a anunțat când exact a venit pe lume micuța.

Citește și: Cum arată viaţa fostei prezentatoare Cristinei Dochianu după ce a devenit de două ori mămică

În plan personal, Cristina este căsătorită cu Cristian Fogarassy, preluând numele de familie al soțului, iar cei doi parteneri au împreună 4 micuți. Cu toate acestea, familia lor este mult mai mare, iar vedeta are în grijă 5 copii, unul dintre aceștia fiind rezultat dintr-un fost mariaj al soțului ei. 

Fosta prezentatoare TV a adus pe lume primul copil al cuplului în 2015, o fetiță pe nume Yvonne, în vârstă 7 ani, iar la un distanță a decis să se retragă din televiziune. În 2017, vedeta năștea pentru a două oară, tot o fetiță, pe nume Anais, în vârstă de 5 ani.

Ulterior, în familia celor doi soți a apărut și un băiețel, Nicholas, în vârstă de 3 ani și jumătate, iar de curând cei mici au mai primit un „partener de joacă”, mezina familiei, care a venit pe lume de curând și a avut parte de prezentarea pe Instagram.

Cristina Dochianu și Cristian Fogarassy s-au căsătorit după doar 6 luni de relație 

Cristina Dochianu și Cristian Fogarassy s-au cunoscut în vara anului 2013, iar după doar 6 luni de relație, au decis să facă și pasul cel mare. Cei doi s-au căsătorit civil în 2013 și religios un an mai târziu, în august 2014, în cadrul unei ceremonii discrete. Așa cum am menționat anterior, Cristian Fogarassy a mai fost căsătorit în trecut, acesta divorțând în 2012, cu un an înainte de a o cunoaște pe Cristina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
ana crudu familie nunta jpg
foto2 viviana si fetele jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg