Cristina Joia, mărturii despre operațiile prin care a trecut, la un an de la atac

Ultima actualizare:

La un an de când a fost atacată de o femeie într-un supermarket, Cristina Joia a povestit prin ce a trebuit să treacă în tot acest timp a se recupera în urma agresiunii.

Cristina Joia a avut nevoie de două operaţii şi alte proceduri, după atac foto: Arhivă
Cristina Joia a avut nevoie de două operaţii şi alte proceduri, după atac foto: Arhivă

Cristina Joia a explicat că a trecut un an de la o doua operaţie la nas, o intervenţie complicată, şi că, ajutată de doctorul său, cicatricea este doar o linie şi ea poate respira foarte bine

S-a împlinit un an de când am trecut prin a doua operație la nas și aș vrea să mulțumesc doctorului Dragoş Zamfirescu şi colegilor săi, pentru profesionalism, pentru dedicarea lor, pentru modul în care mi-au dat încredere că o să fiu bine din nou! Pentru faptul că arăt mai mult decât decent și cicatricea acum este doar o linie, pentru că respir foarte bine deși operația a fost foarte complicată”, a povestit Cristina Joia.

A doua operaţie a Cristinei Joia a durat cinci ore şi jumătate

Cristina Joia a fost operată iniţial de urgenţă, după atac, iar a doua intervenţie, de resconstrucţie nazală, a durat cinci ore şi jumătate. Ea a mai spus că a mai făcut o serie de injecţii cu acid, iar doctorul său i-a dat mereu speranţa că urmele atactului vor fi doar o amintire.  

“După prima operație de urgență a urmat o alta, care a durat cinci ore și jumătate pentru că a fost reconstrucție nazală. Deși a fost o operație complicată, pe tot parcursul șederii mele în clinică am avut încrederea că o să fie bine pentru că erau foarte calzi, foarte prietenoși, de câte ori am mers ulterior la domnul doctor să fac injecții cu acid, de fiecare dată mi-a dat încredere că lucrurile vor merge tot mai bine și că o să fie doar o linie. O să rămână doar o amintire a evenimentului prin care am trecut”, a povestit designerul.

Agresoarea Cristinei Joia, un an şi trei luni de închisoare cu suspedare

La finalul anului 2020, o banală vizită la supermarket s-a transformat, pentru Cristina Joia, într-un coșmar care a marcat-o atât fizic, cât și emoțional. O femeie a intrat după designerul PRO TV în supermarket și a lovit-o în plină faţă cu un obiect ascuțit, apoi a fugit. Asta pentru simplul motiv că, afară, Cristina îi atrăsese atenția că a parcat pe trecerea de pietoni, blocând intrarea în parcarea magazinului.

În luna decembrie, Curtea de Apel București a condamnat-o pe agresoarea Ștefania Andrei (35 de ani) la un an și trei luni de închisoare cu suspendare.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net