Cristina Stroe, dezvăluiri inedite din culisele relației cu Damian Drăghici. Cum își gestionează problemele de cuplu: „Avem momente de orgoliu”

Cristina Stroe (31 de ani) și Damian Drăghici (54 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani și se iubesc la fel ca la început, cel puțin asta spune ea. Artista a intrat în culisele relației cu partenerul ei și a făcut mai multe dezvăluiri despre cum reușesc să și gestioneze problemele de cuplu.

Damian Drăghici și Cristina Stroe
Damian Drăghici și Cristina Stroe

„Astăzi ne iubim mai mult decât în prima zi”

Cristina Stroe a vorbit despre evoluția relației cu Damian Drăghici după 6 ani în care au conviețuit împreună. Artista spune că se iubesc mai mult decât în prima zi și că respectul dintre ei este mai presus de orice. De asemenea, vedeta a vorbit și despre prejudecățile de care s-au lovit de-a lungul timpului, din cauza diferenței mari de vârstă.

„Relația noastră a evoluat într-un mod foarte frumos și profund de-a lungul celor 6 ani. Sigur, relațiile se transformă, iar iubirea capătă diferite forme în timp. Dar pot spune cu toată sinceritatea că astăzi ne iubim mai mult decât în prima zi, pentru că iubirea noastră s-a maturizat. Este adevărat că respectul și prietenia sunt esențiale, dar în cazul nostru ele nu au înlocuit dragostea, ci au devenit parte integrantă a ei.

Diferența de vârstă dintre noi a fost un subiect care a generat discuții, dar pentru noi nu a fost niciodată o problemă reală. Am trecut peste prejudecățile celor din jur concentrându-ne pe ceea ce contează cu adevărat: familia noastră. Sigur, la început, au existat momente în care am fost afectată de comentariile celor din exterior, dar am învățat să nu le mai dau importanță pentru că oamenii nu trăiesc cu noi și nu au cum să simtă ce simțim noi”, a declarat Cristina Stroe pentru Viva.

„Amândoi avem momente de orgoliu”

Cât despre modul în care își gestionează problemele de cuplu, Cristina Stroe spune că întotdeauna încearcă să găsească o soluție împreună. Cei doi fac compromisuri atunci când există neînțelegeri, chiar dacă ea este puțin mai orgolioasă...de fel.

„Ca în orice cuplu, amândoi avem momente de orgoliu, dar cred că eu sunt un pic mai orgolioasă. Totuși, amândoi încercăm să găsim soluție când avem o neînțelegere. Întotdeauna ne străduim să rezolvăm rapid orice conflict, deoarece pentru noi este important să menținem armonia în relația noastră”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net