Cristina Țopescu locuia cu câinii săi. Ce s-a întâmplat cu animalele

Ultima actualizare:

    Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animaleFoto: Arhiva personală
Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animaleFoto: Arhiva personală

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul morții suspecte a celebrei jurnaliste Cristina Țopescu. Ea a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni, după ce vecinii ei au anunțat poliția, alertați de faptul că nu au mai văzut-o de câteva săptămâni. Din primele informații difuzate la televiziuni, oamenii legii ar fi descoperit în casa ei trei câini morți și cinci vii, însă ulterior, doar doi ar fi fost găsiți fără viață.

Cristina Țopescu locuia cu cei opt câini ai săi. Nimeni nu a mai văzut-o de trei săptămâni, iar prietenii și-au imaginat că ar fi plecată în străinătate și că din acest motiv nu le răspunde la telefon. 

Animalele aflate în viață ar fi ajuns la vecini și la asociații care se ocupă cu îngrijirea lor.

S-a deschis dosar de moarte suspectă

Poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă, după ce una dintre vecinele îngrijorate şi-a luat inima în dinți şi a sunat la 112 pentru a anunţa că nu o mai văzuse pe aceasta din 23 decembrie.

Cristina Ţopescu a fost activă pe rețele sociale la sfârșitul lui 2019. E a scris pentru ultima dată o postare pentru prietenii săi de pe internet chiar în a doua zi de Crăciun! Fiica fostului mare comentator, Cristian Ţopescu, a transmis un mesaj în care îl lăuda pe Papa Francisc.

Kuki Bărbulescu: „Ne-a rugat să avem grijă de câini, dacă se întâmplă ceva!”

Kuki Bărbulescu, președintele Asociației ARCA și bun prieten cu Cristina Țopescu, a vorbit despre tragedie. El a declarat că jurnalista a lăsat vorbă ca animalele să rămână în grija cuiva, în cazul că se întâmplă ceva cu ea.

„Depresiile pe care le avem cu toţii. Toţi cei cărora ne pasă de animale, de planetă, de ce se întâmplă în ţara asta. Dar nici vorbă de speculaţii. Nu știm să fi fost bolnavă, au fost sărbătorile, eu am fost plecat. Nu am fost la serviciu, am lucrat împreuna în ultimele 2 luni. Ne-a rugat pe mine şi pe soţia mea că dacă vreodată se întâmplă ceva să avem grijă de câinii ei. ot lângă câinii ăia care au iubit-o şi i-au fost aproape, acolo şi-a dat sfârşitul”, a declarat Kuki Bărbulescu, potrivit stirileprotv.ro.

Cristina Țopescu, găsită moartă în casă

Potrivit poliției, în cursul serii de duminică (12 ianuarie), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

“A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21:39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alice Grasu, potrivit Pro TV.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani. 

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Citește și:

Cristina Țopescu suferea de depresie? Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Țopescu a murit. Ce i-a spus pe patul de moarte celebrul ei tată, Cristian Țopescu

Cristina Țopescu, ultima dorință înainte de a muri: «Visa să....!»

image
image
image
image
image
image
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net