„Cu bune cu rele a fost soțul meu.” Soția lui Nelu Ploieșteanu îi face praznic de doi ani regretatului lăutar

#Exclusiv Click!

Pe 2 aprilie se împlinesc doi ani de când Nelu Ploieșteanu și-a luat adio de la viață! Contactată de Click!, soția regretatului lăutar, Elena ne-a dezvăluit că pe 1 aprilie urmează să îi facă un praznic restrâns, acasă, în familie, bărbatului cu care a fost aproape cinci decenii împreună.

Nelu Ploieșteanu a iubit o viață scena și voia bună! Însă, o infecție cu virusul SARS-CoV-2 l-a trimis la spital. După ce a stat o perioadă internat în spital și nu a mai putut face față problemelor medicale pe care le avea, artistul a decedat. Soția regretatului cântăreț, Elena, este una dintre persoanele care suspină permanent după decesul partenerului de viață.

„Cum să mă simt? Mă simt rău! Acuși se împlinesc doi ani de când soțul meu nu mai este printre noi. Este foarte, foarte greu prin ce trec eu acum. Cu bune cu rele a fost soțul meu timp de 48/49 de ani. Noi în perioada asta de post, mergem la Biserică, și dăm de pomană. Mergem cu colivă și diferite pachețele cu produse de post.

Pe 1 aprilie, pentru că pică într-o sâmbătă, o să îi fac praznicul de doi ani. O să chem câțiva oameni acasă și o să îi dau de pomană. Nu știu ce o să cumpărăm să punem pe masă. Trebuie să mă consult întâi cu nurorile mele după să vedem. Eu am capul vraiște și mă bazez pe ele ”, a declarat pentru Click!, Elena Ploieșteanu.

Decesul lui Ploieșteanu, urme „adânci”

Elena Ploieșteanu ne-a mai spus cu o voce tremurândă că bărbatul cu care s-a iubit o viață de om îi apare în vis destul de des și îi trimite diferite mesaje.

„Nu este seară și oră dată de la Dumnezeu să nu plâng după soțul și fiul meu, Mihăiță. Nu îmi vine să cred că am rămas singură pe lume. Îl visez destul de des pe Nelu și îmi zice mereu să mănânc pentru că am slăbit foarte mult iar alteori vine, în vis, la mine, cu o mână de medicamente.

Pentru că eu am picat în depresie, de când am rămas văduvă, și stau numai cu calmante. De atunci uit foarte repede lucrurile, dacă am închis ochii o clipă am și uitat totul. Uneori îl mai rog pe Nelu să apară în vis pe la nepoții mei și el apare la o zi două distanță. Comunic cu el și el se duce prin gândurile lor”, a precizat, pentru Click!, soția regretatului lăutar, Nelu Ploieșteanu.

Click! spune

Elena Ploieșteanu a mai trecut printr-o cumpănă sufletească, în urmă cu cinci ani, când fiul lor Mihăiță, în vârstă de 32 de ani, și-a luat adio de la viață. Bărbatul era imobilizat la pat și dependent de cei din jur. Destinul tânărului a fost schimbat radical, din copilărie, în urma unui vaccin medical. După acea cumpănă, în urma unor investigații medicale,  doctorii l-au diagnosticat ca având tetrapareză spastică.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net