Soția lui Nelu Ploieșteanu, un munte de durere la parastasul de un an al artistului

Soția lui Nelu Ploieșteanu, Elena, i-a organizat regretatului ei partener parastasul de un an de zile, trecând din nou prin durerea și calvarul resimțit anul trecut, atunci când solistul s-a stins din viață.

Elena Ploieșteanu, răpusă de durere la mormântul soțului Foto: Captură Video Prima TV
Elena Ploieșteanu, răpusă de durere la mormântul soțului Foto: Captură Video Prima TV

Lacrimile din ochii Elenei Ploieșteanu încă nu au secat, la un an de la moartea regretatului cântăreț. Văduva artistului i-a organizat acestuia parastasul de un an de zile, mărturisind, printre suspine, că nu îl va uita niciodată pe cel ce i-a fost atâția ani soț.

Elena este răpusă de dor și de durere, după ce Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață în urmă cu un an, răpus de COVID, după zile întregi de luptă cu boala, la secția de Terapie Intensivă.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, durere și dor la mormântul cântărețului

Zilele trecute, Elena Ploieșteanu a organizat ceremonia prin care să îl omagieze pe regretatul ei soț, conform datinilor, purtând în continuare durerea în suflet. Femeia a fost greu încercată de viață, după ce în urmă cu 4 ani și fiul pe care îl avea alături de artist a plecat dintre noi. Acum, aceasta susține că „nu mai poate”.

Tot timpul îmi spunea că sunt cea mai puternică. Acum simt că nu mai pot, nu mai am puterea pe care am avut-o. Băiatul pe data de 21 aprilie face patru ani (de la moarte n.r) iar Nelu pe 2 aprilie a făcut un an. Nu o să-i uit niciodată, nu am putere să dăpășesc, dar vreau să fiu aproape de copii și de nepoți cât o să vrea Dumnezeu.”, a declarat soția lui Nelu Ploieșteanu.

La parastas au participat familia lui Ploieșteanu, dar și câțiva prieteni apropiați. Aceștia au aprins lumânări, au rostit rugăciuni și au ținut momente de reculegere. A fost făcută și slujba de pomenire, iar lacrimile au copleșit-o pe Elena Ploieșteanu.

Citește și: Elena Ploieşteanu: «Mihăiţă s-a stins privindu-mă în ochi. Îl simt în fiecare clipă»

Elena Ploieșteanu a dezvăluit că simte că asupra familiei sale parcă a fost pus un blestem, asta deoarece în aceeași lună, la o distanță de câțiva ani, a pierdut cele mai dragi persoane, fiul și soțul. Luna aprilie a devenit, pentru aceasta, o perioadă încărcată negativ, aducătoare de ghinion.

Nelu Ploieșteanu a murit răpus de COVID

Nelu Ploieșteanu își doarme somnul de veci la cimitirul Străulești 2 din Capitală, acolo unde regretatul cântăreț a fost înmormântat la trei zile de la deces. Artistul a plecat dintre noi la vârsta de 70 de ani, lăsând în urma sa numai durere și regrete.

Interpretul ajuns în luna martie a anului trecut la Spitalul Floreasca, după ce a prezentat simptome ale infecției cu COVID-19, iar la scurt timp starea lui de sănătate s-a agravat. Nelu Ploieșteanu a fost ulterior intubat, însă din nefericire, la aproape două săptămâni, organismul său a cedat, fiind confirmat decesul.

Slujba poate fi urmărită în filmulețul de mai jos, începând cu 1:57:30

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net