Cu ce bărbați celebri s-a iubit Monica Bârlădeanu. Ce gest a făcut Dan Bittman pentru a o cuceri

Monica Bîrlădeanu s-a așezat la casa ei după mai multe tentative eșuate în iubire. Faimoasa actriță și-a unit destinele cu medicul Valentin Gheorghiță în urmă cu doar câteva zile, însă fanii nu au uitat bărbații celebri cu care s-a iubit în trecut. 

Monica Bîrlădeanu, mireasă / foto: colaj Click!
Monica Bîrlădeanu, mireasă / foto: colaj Click!

Monica este considerată una dintre cele mai frumoase și mai de succes femei din România. A luptat dintotdeauna pentru a-și îndeplini visele și acum culege roadele muncii sale. Dacă pe plan profesional nu-i lipsește nimic, pe plan amoros vedeta a trecut prin mai multe dezamăgiri până să-l întâlnească pe actualul soț

Bărbații cu care s-ar fi iubit actrița

Actrița a fost curtată de mulți bărbați celebri din România. Începe lista cu Dan Bittman, care în anul 1998 prinsese mare drag de Monica încât, pentru a o cuceri, și-ar fi făcut și un implant de păr. 

Cosmin Olăroiu ar fi avut sentimente față de frumoasa actriță, care ar fi negat orice legătură amoroasă cu el. Ulterior, s-a speculat că Monica Bîrlădeanu s-ar fi iubit cu Răzvan Fodor. 

Relația cu Bobby Păunescu a urmat în 2002, când cei doi au devenit un cuplu și relația lor a durat 10 ani. Monica și Bobby s-au logodit, însă niciodată nu s-au căsătorit. Și-au spus „adio” în 2012, iar actrița s-a bucurat de ascensiunea în carieră și de libertate. 

După despărțirea de Bobby, Monica a fost cucerită de ctorul Robinson Stevenes, iar apoi de un fotograf celebru, Barna Nemethi, un bărbat cu şapte ani mai tânar decât ea.

Ulterior, în anul 2016, actrița a apărut în compania celebrului medic Renert Gad, care însă ar fi fost puțin căsătorit. 

Monica Bîrlădeanu, despre relația cu Valentin Gheorghiță 

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță / foto: arhiva Click!
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță / foto: arhiva Click!

Actrița a încercat mereu să își țină viața privată de ochii curioșilor, iar de relația cu actualul soț s-a aflat prin intermediul unui turist care i-a văzut împreună în Bulgaria. La scurt timp după ce povestea lor a devenit publică, actrița a venit cu o serie de declarații în acest sens. 

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală.”, a scris atunci Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Laura Cosoi
image png
halle berry getty jpg
paris hilton lenjerie intima jpg
roman burtsev leonardo dicaprio profimedia jpg
banner adela popescu png
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
Banner Liviu Varciu
image
actualitate.net
image
actualitate.net