Cu ce colecție de autoturisme se mândrește Liviu Vârciu pe Instagram! Cum arată acum mașina din clipul «Ochii tăi»

Ultima actualizare:

Liviu Vârciu și-a luat prin surprindere admiratorii, după ce a publicat pe una dintre rețelele de socializare un filmuleț în care apare mașina devenită celebră după ce a fost „protagonista” videoclipul piesei „Ochii tăi”.

Cu ce colecție de autoturisme se mândrește Liviu Vârciu pe Instagram! Foto: Arhivă personală
Cu ce colecție de autoturisme se mândrește Liviu Vârciu pe Instagram! Foto: Arhivă personală

Cei care îl cunosc pe Liviu Vârciu știu deja că acesta este un împătimit al automobilelor, fiind pasionat și de tot ce ține de recondiționarea acestora. Cântărețul s-a mândrit, de-a lungul timpului, cu colecția sa de bijuterii pe patru roți, pe care o ține cu grijă în garajul casei sale, însă acum i-a luat cu adevărat prin surprindere pe urmăritorii lui!

Liviu Vârciu are în garajul său mașina din clipul piesei „Ochii tăi”

Vârciu a publicat în mediul online un filmuleț în care apare celebra mașină din videoclipul piesei „Ochii tăi”, readucând în prim plan nostalgia acelor vremuri. Cântărețul a scos „la lumină” mai multe piese din colecția sa de mașini, dintre care unele de epocă, publicând imaginile pe contul său de Instagram.

De-a lungul timpului, Liviu Vârciu, al cărui tată a fost mecanic auto, a explicat că a păstrat această pasiune din tinerețe, de pe vremea când era puști și visa să conducă diverse mașini, care pe atunci erau în mare vogă.  Acesta a investit destul de mult în bolizii săi, având în vedere că îi cumpără și mai apoi îi recondiționează.

Cât a investit Liviu Vârciu în colecția lui de mașini

Cu toate acestea, având în vedere prețurile mașinilor de lux din ziua de azi, cântărețul dezvăluia recent că actuala lui colecție nu este deloc una scumpă. Suma s-ar ridica undeva la peste 20.000 de euro, cu tot cu recondiționare.

După ce a filmat videoclipul piesei „Ochii tăi” într-un bolid galben, o Barchetta din 1996, cântărețul și-a promis că într-o zi mașina va fi în garajul său. Zis și făcut! În prezent Vârciu se mândrește cu achiziția lui, care a fost păstrată într-o formă excepțională.

Citește și: Liviu Vârciu, viața cu trei copii. Muncește la trei emisiuni ca să aducă bani în casă

Toate maşinile mele, dacă eu le-aș vinde în momentul ăsta (…) sunt 20 și un pic de mii de euro. Cea mai scumpă mașină e asta cu care merg eu, SUV-ul ăsta. Pe cea de epocă am dat 3.500…”, declara Liviu Vârciu, în urmă cu ceva vreme, la „Xtra Night Show”. Între timp, în garajul său au mai apărut, cu siguranță, noi achiziții, iar prețul la care se ridică întreaga investiție a crescut și el, bineînțeles. „Mașina și femeia nu se dau.”, glumea el, întrebat fiind dacă le împrumută și prietenilor autoturismele lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net