Cu ce probleme se confruntă Larisa Drăgulescu, în ultimele luni de sarcină: „Simt dureri...”

#Exclusiv Click!

Larisa Drăgulescu (38 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Vedeta urmează să devină, peste doar patru luni, mamă pentru a treia oară. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că nu mai are voie să depună efort fizic, așa că bărbatul cu care se iubește în taină, dar și persoanele dragi inimii sale, o ajută în tot ceea ce ar trebui să facă.

Larisa Drăgulescu trăiește, de mai bine de jumătate de an, o iubire tacită, lângă un bărbat misterios, pe care vrea să îl țină doar pentru ea. Relația amoroasă a evoluat foarte repede, având în vedere că, peste doar patru luni, cei doi vor deveni părinții unui băiețel.

În toată această perioadă, se pare că, Larisa Drăgulescu, se confruntă cu tot felul de mici probleme, care apar atunci când o femeie este însărcinată. 

„Am burtica mare, da, este adevărat, dar nu am gemeni. Sunt bine acum, îmi este bine, mă simt chiar mai bine ca la început doar că, în perioada aceasta, nu prea pot să fac efort fizic. Nu am deloc grețuri, în privința asta sunt chiar ok. Încă nu ne-am hotărât nici la numele pe care bebelușul o să îl poarte, oricum mai este timp. În perioada asta nu am voie să fac niciun fel de efort fizic, plus că nici nu mă simt în stare.

Am burtica mare și simt dureri imediat dacă fac ceva efort. Iubitul meu este alături de mine mereu, mă ajută în tot ceea ce am eu nevoie. Plus că am multe persoane bune, în jurul meu, care mă ajută la treburile ce apar de zi cu zi și nu le pot rezolva. Acum sunt însărcinată în 21 de săptămâni, iar săptămâna viitoare intru în 22 de săptămâni”, a spus Larisa Drăgulescu pentru Click!

Larisa Drăgulescu s-a rugat pentru a rămâne gravidă

Roșcata și-a deschis sufletul și mai mult și ne-a povestit cât de tare și-a dorit acest prunc.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil. Ne-am rugat amândoi pentru el! Înainte să rămân însărcinată, am fost și mi-am făcut și analizele să văd dacă totul este bine, este în parametri normali. Atât eu, cât și iubitul meu, am făcut totul ca la carte încă de când ne-am propus să facem un copil”, a conchis pentru Click!, Larisa Drăgulescu.

Click! spune

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu, cei doi divorțând cu scandal. Împreună cu gimnastul, Larisa Drăgulescu are doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. După separarea de Marian Drăgulescu, aceasta și-a unit destinele cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani, dar de care a divorțat la finalul anului trecut, după doar un an și jumătate de căsătorie. Însă, iată că soarele a ieșit  pe strada vedetei, iar acum iubește din nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net