Metoda unică prin care Luminița Anghel a slăbit 35 de kilograme

Ultima actualizare:

Luminița Anghel a dezvăluit metoda prin care a reușit să slăbească 35 de kilograme și să ajungă la o siluetă de invidiat. 

Luminița Anghel a slăbit 35 de kilograme
Luminița Anghel a slăbit 35 de kilograme

Luminița Anghel, 53 de ani, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică ușoară din România, însă ea a întâmpinat de-a lungul timpului probleme în ceea ce privește imaginea de sine, în special din cauza kilogramelor în plus.

Luminița Anghel a mărturisit că dintotdeauna s-a luptat să aibă o siluetă armonioasă, însă acest lucru a fost destul de dificil pentru ea, deoarece toți membrii familiei sunt supraponderali.

Până la umă, artista a reușit să găsescă un echilibru alimentar și a slăbit nu mai puțin de 35 de kilograme. În prezent Luminița Anghel se declară mulțumită de ea însăși și a învățat să se accepte întru totul. 

Artista a povestit că la un moment dat ajunsese la 93 de kilograme, dar a găsit o dietă care a ajutat-o să ajungă la o siluetă armonioasă.

Regimul de slăbit nu a presupus mâncăruri pretențioase, ci doar moderația și renunțarea la alimente care conțin grăsimi. 

Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu, într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.

Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă.", a declarat Luminița Anghel. 

Luminița Anghel este dedicată antrenamentelor la sală

Artista a menționat că sportul este o altă componentă importantă a stilului ei de viață, căci o ajută să își mențină greutatea ideală. Luminița Anghel este foarte dedicată timpului pe care îl petrece la sală, unde se antrenează în medie două ore, sub îndrumarea antrenorului ei personal. 

"Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală", a declarat Luminița Anghel. 

Luminița anghel a recunoscut acum ceva vreme, că silueta ei a avut de suferit după ce a rămas însărcinată cu fiul ei, Filip. 

Ea a afirmat că nu mănâncă pâine și dulciuri și se răsfață de câteva ori pe săptămână cu tratamente corporale, care o ajută să scape de celulită. Chiar dacă a ajuns la o siluetă trasă prin inel, Luminița Anghel nu a renunțat la serviciile clinicilor de înfrumusețare, unde continuă seria tratamentelor de întreținere. 

Prima dată când Luminița Anghel a încercat să slăbescă a fost în urmă cu aproape 10 ani, înainte de Eurovision, când a reușit să scape de 9 kilograme într-o lună. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net