Cum a reușit Olivia Addams, artista cu peste 60 de milioane de vizualizări pe TikTok, să devină atât de populară?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cameleonica solistă nu numai că este îndrăgită la noi, dar este difuzată și în țări precum Polonia, Rusia, Cehia și Turcia. Și pentru că piesele ei au succes internațional și este cerută peste tot în lume, ne-am gândit să aflăm, de fapt, cine este cu adevărat Olivia Addams, pe numele ei real, Adriana.

Olivia Addams
Olivia Addams

Click!: Cine ești în realitate și de unde vii?

Olivia Addams: Nu cred că este mare diferență între Olivia Addams și Adriana. Am încercat mereu să fiu cât mai sinceră cu comunitatea mea și să mă vădă pe mine fix așa cum sunt, lucru pe care cred că l-au apreciat și de aceea au rămas lângă mine.

De ce Olivia Addams? Sincer, Addams m-a dus prima oară cu gândul la familia Addams..

Chiar este inspirat din familia Addams, eu fiind foarte mare fan când eram mică.

Îți plac schimbările? Ți s-a mai spus că eșți precum un cameleon?

Schimbarea este singură constantă în viață. Totuși, nimănui nu prea îi place, ba chiar ne temem de ea.

Ce urmează pentru ține în carieara?

Multe piese bune sper, un EP de ce nu, mi-aș dori și ceva proiecte speciale, dar momentan le țin secret. În ciuda pandemiei ai avut succes peste hotare. Acum că s-au ridicat restricțiile, ai început și concertele? Ușor, ușor ne revenim! Sper că vara asta să am cât mai multe experiențe frumoase!

În ce parte a lumii ți-ai dori să ajungi și de ce?

Tot zic de 5 ani că ajung în Bali și încă nu am ajuns, mă întreb oare de ce, haha.

Ai ajuns undeva în lume unde ți s-au părut că regulile sunt pe dos, altele decât erai osbisnuita?

Sincer nu. Am călătorit foarte mult însă mă adaptez foarte repede cu locul în care sunt.

Îți place în continuare pe Tik Tok? Câți urmăritori ai?

Am 1.2M momentan. Tiktok feels like home. Din păcate nu mai e chiar ce a fost când nu există absolut deloc hate, însă rămâne platforma mea de suflet.

Ai devenit virală cu vreo postare? Ne poți spune una anume?

Am devenit virală cu storytime-urile mele din copilărie și cu cover-urile pe care le mai făceam la piesele mele preferate.

Fac fanii Tik Tokuri cu piesele tale?

De fiecare dată când am avut un challenge pe tiktok la o piesă nou lansată am avut parte de foarte multă susținere pe tiktok.

Ce mai fac unicornii Oliviei?

Cresc frumos! Mă bucur să îi văd sincer cum le cresc aripile. M-am apropiat de foarte mulți dintre ei și ador să le văd evoluția de care probabil ei nici nu sunt conștienți momentan.

Ai fani care îți scriu de peste hotare?

Sunt fanii din Polonia care îmi trimit chiar și scrisori! Bine că mi-ai amintit să trimit una înapoi, are și timbru și tot. M-a rugat un domn din Polonia să îi semnez niște poze cu mine și mi-a pus chiar și plicul în care să le pun cu adresa cu tot.

Legat de fani, ai primit mesaje neplăcute care te-au deranjat?

De la fani nu, de la hateri probabil, dar le ignor. Am observat că unii au o satisfacție aparte să arunce cuvinte urâte însă în secundă în care sunt confruntați își cer scuze.

Ți s-a întâmplat să ai o perioada mai proastă și să nu te opreșți să faci poze cu fanii sau să le dai autografe?

Nu. Mereu m-am oprit să facem poze. Dacă am avut o zi proastă, am ținut-o pentru mine în minutele în care făceam poze. În plus, de multe ori mi-a schimbat starea o astfel de interacțiune așa că e binevenită oricând.

Ne poți povesti o întâmplare penibilă petrecută pe scenă?

Da, cum să nu. Aveam vreo 7 ani, eram în Mexic cu corul din care am făcut parte 13 ani. Am cântat așa de târziu încât după ce s-a terminat spectacolul, când au venit niște ambasadori să ne felicite și să dea mâna cu noi, eu am adormit în brațe la unul dintre ei. M-am trezit a două zi la hotel în pat, mi s-a povestit că am fost cărata în brațe de dânsul. Foarte drăguț din partea lui.

Vine Paștele și Iepurașul. Unde vei petrece și ce îți doreșți să ți aducă?

“Petrec” acasă cu familia. Sincer nu îmi doresc nimic, poate o zi liniștită, cu soare și voie bună.

Poate mai multă dragoste? Iubeșți în acest moment? Te inspiră dragostea în piesele tale?

Inspirația mea vine de peste tot! Dragostea este clar unul din cele mai importante subiecte pentru orice artist. Am fost, sunt și voi mai fi inspirată de poveștile de dragoste din viața mea ori din poveștile prietenilor, ba chiar și din filme, de ce nu?

Găteșți de Paște? Ce îți place să mănânci?

Aici m-ați pierdut. Am noroc cu bunica și mama care fac de toate, m-am scos. Hahaha!

Spune ne în acest moment trei piese preferate ale colegilor tăi?

Florian Rus - Partea mea de vină ( un vis este piesă asta), Emaa - Zburătorul, Alina Eremia - 29

Cu cine ți-ai dori un feat?

Cu Denis above all! Sunt mare fan The Motans și am avut ocazia atât să-l cunosc, cât și să cântăm împreună. Pot spune că este de departe una din cele mai calde persoane pe care le am întâlnit.

Ce îți mai doreșți pentru 2022? Poate o vacanță?

Hahaha! Chiar ai nimerit! Mi-aș dori mult o vacanță, mai ales că nu mi-am mai luat una din 2020. Dar toate la momentul potrivit.

Cine e Olivia Addams?

Olivia Addams este una din româncele cu un drum muzical internațional de neoprit. Se face remarcată prin vocea ei nordică și farmecul est-european. Anul 2021 a fost cel mai bun din carieră ei de până acum, deoarece a avut trei hit-uri internaționale în România, Polonia și Ucraina, și ascultători din Rusia, Cehia și Turcia.

Piesă “Stranger” a fost locul întâi pentru opt săptămâni la rând în Polonia și locul întâi pe Shazam Polonia. Cântecele “Are we there” și “Dumb” au avut performanțe similare, iar la final de 2021 cele trei melodii au fost clasate în Top 100 Cele mai difuzate piese pe Radio în Polonia.

Aceleași trei piese au fost regăsite și în Top 100 Media Forest 2021 din România. Performanțele din Polonia au condus-o spre colaborarea “Broken” alături de Gromee, un DJ și producător polonez ce are la activ 10 single-uri de platină în țara lui natală. Olivia este cântăreață, compozitoare și o stea în devenire, reprezentând energia unei generații noi.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net