Cum arată acum Vila din Otopeni în care s-a sinucis Mădălina Manole. Oamenii au rămas șocați. VIDEO

Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor în urmă cu 14 ani, când a ingerat o substanță extrem de toxică. „Fata cu părul de foc” și-a găsit sfârșitul în vila din Otopeni. Cum arată acum locuința în care ea și-a petrecut mare parte din viață, dar și în care a decis să își pună capăt zilelor. 

Mădălina Manole / foto: Arhiva Click!
Mădălina Manole / foto: Arhiva Click!

Locuința în care se zvonea că locuiește fostul soț, Petru Puiu, împreună cu noua sa iubită a fost filmată și postată pe social media de către un internaut. Cum arată astăzi, la mai bine de un deceniu de la trecerea în neființă a uneia dintre cele mai iubite cântărețe pe care le-a avut România. 

Vila din Otopeni în care a locuit Mădălina Manole 

Din imaginile devenite virale pe TikTok se poate observa cum vila Mădălinei Manole este extrem de întreținută și curată, semn că locuința în care cântăreața și-a luat viața în ziua în care împlinea vârsta de 43 de ani este îngrijită în continuare. 

Biletul de adio lăsat de Mădălina Manole 

Moartea Mădălinei Manole a fost și continuă să fie un caz controversat chiar și acum. Regretata artistă a lăsat în urma sa doar lacrimi și multă durere. Înainte de a încheia socotelile cu această lume, Mădălina Manole a lăsat și un bilet de adio, prin care a încercat să își explice gestul necugetat. 

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos!!! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea doar eu voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie!!! Cum să închei rândurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi dar şi la ce să fac să nu mai fiu! Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu

! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD!!! În cont euro!!! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu ptr. Tot ce a făcut pentru mine, ptr. Sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă vă implor !!! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani ptr. Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela” - scria pe biletul cu pricina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Principal în Dallas, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
456539436 8354079841281735 6186820771084996494 n jpg
8 kira hagi expozitie de pictura 8 jpg jpeg
nea marin si liviu varciu
Alain Delon jpg
tania popa colaj facebook jpg
banner Manuela Harabor
Emily Ratajkowski jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net