Cum arată fiica cea mare a lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru. Are 17 ani și e de-o frumusețe rară

Ultima actualizare:

La cei 17 ani ai săi, fiica cea mare a lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru este o tânără foarte frumoasă, care a moștenit din plin talentul părinților săi. Mai precis, Sofia se dovedește a fi o actriță înnăscută. Recent, aceasta a apărut în clipul lui Mario Fresh.

Familia lui Dragoș Bucur Foto: Facebook
Familia lui Dragoș Bucur Foto: Facebook

Sofia vrea să activeze în domeniul actoriei 

Ajunsă la vârsta adolescenței, fiica cea mare a Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur și-a exprimat intenția de a activa în domeniul actoriei. Sofia a colaborat, de-a lungul timpului, cu tatăl ei, însă nu va fi protagonistă în comedia „Încă două lozuri', din distribuția căreia fac parte și Dorian Boguță sau Alexandru Papadopol, scrie viva.ro

Sofia și mama ei Dana Nălbaru Foto: Instagram
Sofia și mama ei Dana Nălbaru Foto: Instagram

„Dacia este o Dacie neagră, cu suflet de Dacie albă. Nu se schimbă atât de ușor lucrurile, dar răspunsul nu o să-l aflați în 'Încă două lozuri'. Cel care a decis aproape tot ce ține de partea creativă este Paul Negoescu, regizorul, dar am trecut prin mai multe variante și ne-am gândit că 'Încă două lozuri' aduce ceva din atmosfera primului film și îi face pe oameni să-și dea seama că are legătură și, în același timp, incită așa…: încă două lozuri, pe bune? Ne-am gândit că se potrivește", a spus actorul.

Sofia a apărut în clip cu Mario Fresh

Fiica cea mare a lui Dragoș Bucur, Sophia, 17 ani, s-a implicat și ea în promovarea filmului „Două lozuri”, în care joacă tatăl ei. Adolescenta apare în clipul „Ce seară minunată”, intepretând rolul iubitei lui Mario Fresh, fapt care nu l-a supărat pe Dragoș Bucur, ci din contră i-a apreciat pe amândoi pentru profesionalism și bun-simț.

Ce părere are Dragoș Bucur despre imaginile cu fiica lui și Mario Fresh

„Poate ar trebui întrebat Mario cât de confortabil a fost pentru el și de ce poartă ochelari de soare de când am filmat împreună. Ha, glumesc, evident! Nu a fost cazul deoarece videoclipul nu are absolut nimic indecent, Mario este un gentleman și un băiat cu mult umor, Sofia e o fată deșteaptă și cu bun simț, ne-am distrat și am făcut un scurt-metraj/videoclip care cred că face cinste și celor din echipa Încă Două Lozuri’ și lui Mario și regizorului Dan Petcan”, spune Dragoș Bucur.

Uite cum arată Sofia în rolul iubitei lui Mario Fresh

În videoclipul piesei, fiica cea mare a lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru, Sofia, interpretează rolul iubitei lui Mario Fresh. Cei doi apar în mai multe ipostaze romantice, iar momentele au fost filmate în mai multe locații.

În imagini se vede cum artistul îi cântă Sofiei, iar la un moment dat chiar îi pune inelul pe deget. Totodată, cei doi au fost surprinși dansând împreună. Ce a ieșit? Vezi și tu videoclipul piesei ”Ce Seară Minunată” mai jos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net