Dragoș Bucur, dezvăluiri despre religie după ce Dana Nălbaru s-a pocăit: „Eu sunt conspiraţionist. Inclusiv pe chestia asta cu credinţa!”

Dragoș Bucur a vorbit, recent, într-un podcast despre religia lui. El a rămas creștin-ortodox. Declarațiile lui au venit acum, după câteva luni de când Dana Nălbaru a ales să împărtășească aspecte intime din viața sa într-un interviu cu Mihai Morar. Atunci artista recunoscuse că s-a pocăit.

banner Dana Nalbaru

Dragoș Bucur: „Religia e una, credința e alta"

„Eu sunt conspiraţionist. Inclusiv pe chestia asta cu credinţa, mie mi se pare că este un soi de propagandă foarte bine coordonată. Nu-mi explic cum e posibil să ajungi să fii luat la mişto atunci când spui că tu crezi în Dumnezeu. Dintr-odată vine cineva și spune: „Cum?! E un moșulică cu barbă albă?!”. Adică… cum s-a ajuns la chestia asta? (…) Tu știi că eu am căzut în capcana asta?

Dragoș Bucur, invitat în podcastul "Acasă la Măruță" Foto: captură YouTube
Dragoș Bucur, invitat în podcastul "Acasă la Măruță" Foto: captură YouTube

Eu am fost de partea celor care vânau, la un moment dat, toate greșelile reprezentanților credinței. Nu în mod public, dar mi-am dat seama că aproape mă bucuram la fiecare știre negativă despre greșeli în credință", a declarat Dragoș Bucur, în podcastul „Acasă la Măruță", scrie viva.ro.

„Religia e una, credința e alta. Am cunoscut oameni care datorită credinței fac niște lucruri care te fac pe tine, om normal, să-ți pară rău că nu le faci și tu. Adică niște modele extraordinare", a mai spus Dragoș.

Dana Nălbaru a recunoscut că s-a pocăit

Soția lui, Dana Nălbaru, a recunoscut, recent, tot într-un podcast, că s-a pocăit. „Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele", a spus artista în podcastul lui Mihai Morar, acum câteva luni.

Copiii cuplului sunt creștini, iar părinții lor nu le-au impus niciun fel de schimbare. Când vor mai crește și vor simți nevoia să adopte o altă religie, Dana și Dragoș le vor fi alături și îi vor susține. Însă până atunci, cei mici mai au multe de parcurs. Kadri, fiul cel mic în vârstă de 7 ani, este un copil dotat cu o inteligență extraordinară. Acesta se pregătește pentru un examen foarte dificil, echivalentul din SUA al Bacalaureatului. Copiii sunt educați acasă, în sistem ”homeschooling”. 

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru locuiesc și la țară

Într-un vlog pe YouTube, s-a aflat că Dragoș Bucur și-a construit casă la țară. „M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei", spunea acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net