Cum arăta Loredana Groza pe vremea când poza în PlayBoy. Imagini demult uitate

Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton a vorbit acum despre decizia de a poza în revista PlayBoy, la scurt timp după ce a devenit mamă. Și-a dorit să renunțe la prejudecăți, în ciuda criticilor pe care și le-a primit la acea vreme.

Loredana Groza a pozat în PlayBoy / foto: social media
Loredana Groza a pozat în PlayBoy / foto: social media

Considerată una dintre cele mai sincere și asumate din industria muzicală românească, Loredana nu a acceptat niciodată prejudecățile romanilor și anumite concepții legate de deciziile femeilor în anumite aspecte ale vieții. De ce a ales să pozeze indecent acum câteva decenii, a mărturisit chiar ea. 

Loredana Groza a făcut furori în filmul "A doua cădere a Constantinopolului"

Totul se întâmpla la începutul anilor '90, când și-a arătat sânii fără nicio reținere. Ani mai târziu după ce a născut-o pe Elena, artista a decis să pozeze în PlayBoy, în ciuda scandalului care știa că o paște.

Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: „Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee'. A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare", a mărturisit cântăreața, în podcastul Fain&Simplu, moderat de Mihai Morar.

Adevărul despre scenele deocheate din "A doua cădere a Constantinopolului"

Artista a fost aproape de acord să apară topless in scenele filmului, asta până când o întâmplare nefericită avea să o facă să-și regândească decizia. 

Înainte de a filma scena respectivă, vedeta a fost fotografiată în timp ce făcea topless pe o plajă din Italia. 

„Mi-a fost rușine să mai ies pe stradă la Onești. Toată lumea vorbea despre chestia asta. Cațavencu publicase pe prima pagină. Când am văzut că trebuie să filmez scena respectivă, i-am zis regizorului Mircea Mureșan că eu nu o să apar topless. „Am o altă idee, ca să nu fie nici ca voi. Să fie mai misterios, o să-mi pun o cămașă albă și o să ies din apă.' O idee de 10 ori mai mișto. A fost sexy, da", a mai povestit Loredana Groza, în podcastul lui Mihai Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net