Loredana, primele declarații explozive despre divorțul de Andrei Boncea: „Hormonii gândesc pentru noi, femeile”

Ultima actualizare:

Loredana Groza a deschis cutia Pandorei și a vorbit, în premieră, despre divorțul de Andrei Boncea, în podcastul lui Mihai Morar. 

Loredana Groza (52 de ani) a rupt tăcerea și a vorbit, în premieră, despre divorțul de producatorul Andrei Boncea, după peste 20 de ani de căsnicie. 

Lori a evitat mereu să vorbească despre viața ei personală în presă, iar subiectul divorț a fost unul tabu pentru ea până acum. Invitată în podcastul „Fain și simplu“ al lui Mihai Morar, Lori a făcut primele dezvăluiri despre ruptura de producătorul Andrei Boncea, bărbatul care a jucat un rol primordial în viața și în cariera ei.

Loredana, dată de gol că a divorțat de către tatăl ei, Vasile Groza

Cântăreața s-a căsătorit cu Andrei Boncea în 1998, iar din povestea lor de dragoste a rezultat fiica lor, Elena, în vârstă acum de 25 de ani. 

În urmă cu câțiva ani, au apărut primele semne că cei doi nu ar mai fi împreună, căci Lori renunțase la verighetă, însă cântareața a evitat întotdeauna sa vorbească franc despre ruptură. 

La începutul anului, tatăl său, Vasile Groza, a dat-o de gol și avea să confirme divorțul fiicei lui. 

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și, atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. 

E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a spus Loredana, în podcastul lui Morar, la întrebarea privind divorțul. 

Loredana Groza: „Mulți mi-au zis că sunt nebună!“

După divorțul de soțul ei, Lori a avut de înfruntat gura lumii, căreia însă nu a vrut și nici nu vrea să-i dea satisfacție. 

„Nimic nu este pentru totdeauna! Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. 

Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. 

Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus cântareața. 

Lori: „De multe ori hormonii gândesc pentru noi, femeile !”

Lori îndeamnă toate fetele și femeile să nu se bazeze în viață pe ajutorul unui bărbat. 

„Eu nu am fost genul de femeie care să mă îndrăgostesc aiurea. Dacă am mai făcut-o cu cineva, am făcut-o mai mult din cauza hormonilor. Le spun fetelor că, de multe ori, hormonii gândesc pentru noi, nu noi.

Femeile nu ar trebui să se bazeze pe un bărbat ca să facă ceva cu viața lor”, a mai spus solista. 

Cine e Andrei Boncea, fostul soț al Loredanei? 

Loredana Groza și Andrei Boncea au avut o căsnicie fericită timp de 25 de ani. 

În vârstă de 51 de ani, Andrei Boncea este producător de film și televiziune, care a contribuit la realizarea a numeroase producții internaționale filmate în România, cum ar fi: „Amen”, „Callas Forever” sau „Modigliani”.

Are la activ numeroase producţii cinematografice de succes precum: „Supravieţuitorul”, „Fire and Ice: „Cronica Dragonilor” şi „Garcea şi oltenii'.

În colaborare cu Dragoș Buliga, a realizat serialul de comedie „Las Fierbinți", care s-a bucurat de un succes neașteptat în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net