VIDEO Moment inedit la petrecerea de 25 de ani a fiicei Loredanei. Mama și fiica au cântat împreună

Ultima actualizare:

Fiica Loredanei, Elena, a împlinit 25 de ani. La petrecerea organizată pentru ea, Elena a cântat împreună cu mama ei melodia ”Ileană, Ileană”. Elena este fiica Loredanei Groza cu producătorul Andrei Boncea .

image

Loredana Groza și-a sărbătorit fiica la un restaurant în Capitală alături de numeroși prieteni. La un moment dat, mama și-a luat fiica de mână și au pășit pe scena unde au cântat împreună melodia „Ileană, Ileană”. Pe fața Elenei s-a citi multă emoție.

Loredana: „Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă”

Pe contul ei de Instagram, artista a postat poze rare cu fiica ei din timpul copilăriei și adolescenței, dar și un mesaj în care Loredana vorbește despre bucuria de a fi mamă.

„Acum 25 de ani o aduceam pe lume pe Elena!!! Parcă fost ieri…Îți mulțumesc, Elena, că m-ai ales să-ți fiu mamă, că mi-ai dat un sens vieții, îți mulțumesc pentru toată bucuria , tandrețea și dragostea pe care mi-o dăruiești în fiecare zi mie și tuturor celor din jur! Iți doresc să-ți trăiești visele cu bucurie si fericire! La mulți ani! Te iubesc, mami”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Videoclipul în care cele două, mamă și fiică interpretează împreună a fost, se asemenea postat pe contul de Instargram cu mesajul „Am sarbatorit-o pe Elena alaturi de prieteni si fani , cu cantec, joc si voie buna si multe torturi”.

Loredana și tatăl Elenei au ascuns divorțul de dragul fiicei

Loredana Groza s-a căsătorit cu producătorul de film, Andrei Boncea în 1998. În același an a apărut și fiica lor Elena.

Cei doi s-au separat câțiva ani mai târziu, dar au fost extrem de discreți cu această parte a vieții lor. Ani de zile niciunul nu a confirmat că ar fi divorțat, deși Loredana și soțul ei nu au mai fost văzuți împreună de o lungă perioadă de timp.

Despărțirea lor a fost confirmată abia anul trecut de tatăl Loredanei, iar divorțul dintre cei doi ar fi avut loc în 2019.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus acesta atunci pentru Cancan.

Nașul Elenei Boncea, este Florin Călinescu.

Elena a urmat un liceu privat cu predare in limba engleza, iar în prezent este producător muzical si lucrează la unul din posturile de radio din Capitala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net