Cum arată Roxana, soția și mama celor doi băieți ai lui Șerban Copoț

Șerban și Roxana au devenit părinți pentru a treia oară  jpeg
Șerban Copoț și soția lui, Roxana, se iubesc de mai bine de un deceniuFoto: Arhiva Click!

Șerban Copoț (38 de ani) și soția lui, Roxana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Au împreună doi băieți, pe Tedi (7 ani) și Alex (3 ani).

Familie este sursa de echilibru a lui Șerban Copoț, alias Hienă de la Animal X. El și soția lui, Roxana, se iubesc de 18 ani și au împreună o familie superbă. Cei doi s-au căsătorit în secret, după 10 ani de ralație. Șerban și Roxana au mers la starea civilă în martie 2015, iar de față a fost băiețelul lor, Tudor, care atunci avea 4 anișori.

„Plănuiam acest pas încă de anul trecut, iar la sfârşitul lunii martie am devenit, cu acte, soţ şi soţie. Am luat decizia pentru că urma să-l dăm pe cel mic la grădiniţă şi voiam ca mama şi tata să aibă acelaşi nume de familie”, a declarat solistul la acea vreme, în exclusivitate pentru Click! 

Ce frumos vorbește Șerban Copoț de soția lui, Roxana

image
Șerban Copoț și Roxana au împreună doi băieței

Chiar dacă sunt într-o relație de foarte mult timp, Șerban Copoț și Roxana sunt la fel de romantici unul cu altul. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Într-un interviu acordat pentru libertateapentrufemei.ro, Șerban Copoț declara că cele mai mari calități ale soției sunt: „Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”. De asemenea, artistul a explicat că statutul său de persoană publică nu a fost o provocare pentru căsnicia lor: „Atâta timp cât nu sunt două vedete în casă nu sunt probleme. Cel puțin asta este teoria mea. Este obisnuită cu acest statut al meu. Acum că toată lumea știe că sunt căsătorit și cu doi copii, lucrurile au devenit mai simple”.

Soția lui Șerban Copoț a pierdut o sarcină în urmă cu câțiva ani

image
Înainte să rămână însărcinată cu al doilea băiețel, Roxana a pierdut o sarcină

În iunie 2015, Roxana a pierdut o sarcină, veste ce a îndurerat profund familia. La doar câteva luni după, Șerban Copoț a primit o veste bună, soția lui era din nou însărcinată.

„Ne doream foarte mult ca Tedi (n.r.-aşa e alintat băieţelul lor) să aibă un frăţior sau o surioară. Astă vară, mai exact in iunie, Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm. Şi uite că Dumnezeu ne-a ajutat. E evident că am devenit superstiţioşi şi nu am mai anunţat pe absolut nimeni”, a mărturisit Șerban Copoț pentru Click!.

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg