Cum arată tatăl Loredanei Groza, la 87 de ani. Ce i-a transmis artista celui mai important om din viața ei

Loredana Groza, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe românești, are astăzi parte de un moment de fericire și bucurie. Tatăl artistei a împlinit vârsta de 87 de ani, iar ea a avut grijă să îi transmită public, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj emoționant. 

image

Loredana dintotdeauna a avut o relație apropiată cu părinții ei și mereu a împărtășit cu fanii cele mai frumoase momente din viața lor. Astăzi, cu ocazia zilei sale de naștere, Vasile Groza a fost celebrat de fanii săi și ai fiicei sale. 

Loredana Groza: „Ești leul leilor!”

Artista a postat pe Instagram un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia zilei de naștere a tatălui său. Loredana Groza i-a transmis părintelui ei cele mai bune gânduri pe care i le dorește. 

  „La Mulți Ani, Tată!!!! 87 de ani pe Pământ!!! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare clipă pe care o trăiesc alături de tine! Ești o binecuvântare pentru mine și pentru toți cei care-ți citesc în fiecare zi poeziile tale, cărțile tale! Eșți Leul leilor!! Să fii sănătos și inspirat și să ne inspiri cu harul tău mereu!!! Te iubesc, Lush!” - a scris Loredana Groza în dreptul fotografiilor cu tatăl său, postate pe Instagram. 

  „La mulți și frumoși ani cu împliniri și sănătate!!”, „La mulți ani sănătoși!”, „La mulți ani fericiți și sănătoși alături de cei dragi!” - au scris și fanii cântăreței. 

Ce meserie are Vasile Groza 

De mai bine de 10 ani Vasile Groza a trecut pasiunea pentru scris la rang de artă. Este pasionat de poezie și chiar de reportaje, astfel că până în prezent a publicat opt cărți. 

„Am 86 de ani în care în spațiul ăsta s-au petrecut toate sau măcar s-au întrevăzut aceste expresii pe care le folsesc acum și nu le–am pus în practică atunci. Am încercat să ating toate genurile literare, pe măsura puterilor mele, nu mă gândesc la bizatine.

De zece ani de zile fac zi de zi câte o poezie. Le fac nu cu sudoare, ele vin, și ca florile trebuie udate, aranjate. Nu fac o muncă de miner, ci una obișnuită, de om la pensie. La mine a dat Dumnezeu și vin mai la grămadă. Am reușit acest lanț zece ani și văd că merge și următoarea carte. Mai e vorba și de finanțe. Am repartizat cele opt cărți în seturi. Nu prea se vinde cartea la noi și nu ai curajul să te aventurezi în tipografie, tipografia te usucă.

Acum dacă bagi o carte în magazine nu ți-o ia nimeni și începi să plătești chirie că ții cartea la librărie. Dar, ce e normal în țara asta? Am avut „Prințesa blue”, o carte de povești, în 2005, care s-a epuizat de cum am băgat-o în librării. Și, ce credeți? Că am rămas dator la impozite. Din carte nu am luat nimic, nici măcar doi lei. Chiar am fost nominalizat atunci, alături de Cărtărescu, cu cele 17 povești nemaiîntâlnite, create special, determinate de nașterea Elenei (n.r. fiica Loredanei, nepoata sa).” - a povestit tatăl artistei, potrivit Playtech.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net