Cum au fost surprinși Pepe și iubita lui, la câteva zile după ce au împodobit bradul cu fiicele artistului

Pepe iubește și este iubit! Artistul este fericit peste măsură de când a întâlnit-o pe Yasemine Ody. În ciuda faptului că formeză un cuplu de puțin timp, cei doi par să aibă o legătură puternică. 

Pepe și Yasemine Ody se înțeleg de minune
Pepe și Yasemine Ody se înțeleg de minune

Pepe și Yasemine se pregătesc pentru Sărbătorile de iarnă pe care, probabil, le vor petrece împreună. Artistul și Yasemine nu sunt împreună de mult timp, însă se înțeleg de minune și petrec momente frumoase împreună. Pepe dorește să o implice pe Yasemine și în viața fiicelor sale, judecând după ipostaza în care a fost surprins zilele trecute. 

Pepe și Yasemine, în goana după cadouri. Foto: SpyNews
Pepe și Yasemine, în goana după cadouri. Foto: SpyNews

Pepe și Yasemine au fost fotografiați de către fotoreporteri într-un centru comercial din Capitală, în timp se aflau în căutarea celor mai frumoase cadouri pentru fetițele artistului. Cei doi s-au consultat, au analizat rochițe împreună, iar după o amplă dezbatere, au ales cea mai bună variantă care cu siguranță le va fi pe placul micuțelor. 

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la începutul anului

Raluca Pastramă și Ionuț Pascu, pe numele de scenă Pepe, au divorțat pe 8 februarie 2021, la notar, după opt ani de mariaj. Divorțul a durat mai bine de o oră și jumătate, timp în care cei doi au semnat mai multe acte și au căzut de acord în ceea ce privește programul copiilor, dar și împărțirea bunurilor comune dobândite în timpul căsniciei de opt ani.   

Pepe și Raluca au divorțat în luna februarie
Pepe și Raluca au divorțat în luna februarie

Cine este Yasemine Ody 

Yasmine are 26 de ani, este fotomodel și a făcut cursuri de machiaj la Academia Georgiana Codincă, așa că tânăra și-a deschis un salon de make-up în Giurgiu, dar oferă și ședințe de machiaj la domiciliul clientei/clientului, pe un preț de 100 de euro.

Se pare că așa a reușit să îl cunoască pe Pepe. Însă nu se știu de ieri, de azi, ci de pe vremea când era însurat. Mai precis, din 2017, când l-a machiat pentru videoclipul piesei "Sentimente Intense", și se pare că tot atunci ar fi apărut și primele scântei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net