Raluca Pascu, declarații despre perioada de după divorțul de Pepe: „Erau zile când nu mâncam deloc”

Ultima actualizare:

    Cum a trecut Raluca Pascu peste divorțul de PepeFoto: Captură Antena Stars
Cum a trecut Raluca Pascu peste divorțul de PepeFoto: Captură Antena Stars

Raluca Pascu a vorbit în cadrul unui interfiu oferit pentru Antena Stars despre perioada de după divorțul de Pepe, tatăl celor două fetițe ale sale. Aceasta a explicat că a trecut cu greu peste separarea de cel ce i-a fost partener, iar efectele s-au observat și asupra fizicului ei.

La câteva luni de la separarea de tatăl copiilior ei, Raluca Pascu a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă. Fosta soție a lui Pepe a trecut cu greu peste separarea de artist și a mărturisit că s-a simțit foarte rău în acea perioadă.

Aceasta a explicat că inițial ar fi trebuit ca divorțul să fie unul discret și amiabil, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Raluca Pascu a precizat că a slăbit enorm în ultimele luni, acesta fiind unul dintre efectele situației deloc ușoare prin care a trecut.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

În ceea ce privește relația cu Pepe, Raluca Pascu a susținut că „atât a fost să fie”. „De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie”, a mai spus Raluca Pascu pentru sursa anterior menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
catrinel menghia instagram jpg
bella hadid profimedia jpg
Actorul și-a iubit nespus soția
savuica jpeg
maestrul costel constantin jpg
banner costel constantin png
noah cyrus sanii goi concert profimedia jpg
cub xonia png
image
actualitate.net
image
actualitate.net