Cum își îngrijește Sofia Vicoveanca tenul în sezonul rece. Trucul la care apelează de ani buni

#Exclusiv Click!

Sofia Vicoveanca (82 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Artista a fost mereu apreciată pentru vocea sa dar și pentru felul cum arată. Contactată de Click!, aceasta ne-a dezvăluit care sunt trucurile sale de înfrumusețare.

Temperaturile scăzute din ultimele zile, de – 10/ - 12 grade, afectează foarte mult pielea corpului, deshidratând-o. Multe persoane apelează, în această perioadă, la tot felul de tratamente faciale pentru a avea o piele hidratată, însă Sofia Vicoveanca ne-a mărturisit că nu face mari eforturi pentru asta.

„În perioada asta nu prea ies afară, deci nu prea mă supără frigul. Ies afară doar atunci când am treabă și sunt nevoită să fac asta, altfel, nu. Atunci când ies aleg să mă înfofolesc, să mă îmbrac cu haine groase și aia e. Da, este adevărat că pielea, fața în general, suferă din cauza frigului, dar am descoperit că o cremă pe care eu o folosesc pentru mâini este foarte hidratantă și pentru fața, pentru tenul meu. În rest nu fac nimic, nu îi aplic tratamente sau altceva, mă spăl normal pe față ca toată lumea. Așa m-a lăsat Dumnezeu”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Click!

Click! spune

Sofia Vicoveanca este văduvă de 23 de ani, așa că după decesul soțului artista a decis să se axeze doar pe cariera sa. Chiar dacă a fost curtată de mulți bărbați, a recunoscut în spațiul public, acest lucru nu a determinat-o să se abată de la parcursul său profesional și să îi poarte iubire veșnică bărbatului care a murit în urmă cu două decenii, mai ales că cei doi au un fiu împreună ce locuiește la București și cu care se înțelege perfect mai ales că merg și în vacanțe împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net