Sofia Vicoveanca suferă și acum după decesul soțului: „Te poate înțelege doar o persoană care…”

#Exclusiv Click!

Astăzi se împlinesc 22 de ani de când Sofia Vicoveanca (81 de ani) a rămas văduvă. Contactată de Click!, celebra cântăreață de muzică populară ne-a mărturisit că rana din sufletul său nu a fost vindecată, nici acum, după atâta timp, ba mai mult ea este de părere că doar o persoană care trece prin ce a trecut ea, în urmă cu două decenii, îi poate înțelege suferința.

Lacrimile curg necontenit, în fiecare an, în ziua de 18 aprilie, pe obrajii Sofiei Vicoveanca atunci când se gândește la momentele în care iubirea vieții sale, în urmă cu 22 de ani, își lua adio de la viață. Soțul cântăreței, ziaristul sucevean Victor Micu, care a lucrat timp de peste 40 de ani la ziarul „Zori noi” din Suceava, a decedat fulgerător, în 2001, la vârsta de 70 de ani, după ce a început să tușească.

În acele momente de cumpănă, Sofia Vicoveanca și fiul lor au chemat salvarea, însă în zadar, pentru că în drum spre spital acesta a murit. Așa că de atunci, Sofia Vicoveanca se hrănește doar cu amintirile frumoase care au rămas de la regretatul său soț.

„Sărbătorile Pascale le-am petrecut la București, la fiul meu! Astăzi voi avea spectacol și nu vreau să vorbesc prea mult despre evenimentul nefericit din viața mea. Vreau să încerc să nu îmi adâncesc rana și mai mult în suflet. Te poate înțelege doar o persoană care a trecut prin asemenea stări ce am trecut și eu. Altcineva nu!”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Click!

Sofia Vicoveanca, în suferință

Pentru că și-a iubit enorm soțul, Sofia Vicoveanca și-a strigat durerea, astăzi, și pe contul său de Facebook.

„În  memoria  soțului meu. Iată se împlinesc 22 de ani  de când  ai plecat  în  altă  lume  (poate  mai bună ). De când  ai plecat  la Domnul! De când  te-ai dus, am învățat  că fericirea e-n adânc, în  mine/ Nu mi-o dă nimeni, să nu aștept, de nicăieri nu  vine/ Tot singură am învățat să-mi  cumpăr  flori/ Să-mi spăl golul din suflet, cu lacrimă din  zori/ Am învățat  să cred în oameni, să-i iubesc/

Să trec singură  strada, să rabd, să mă  smeresc/ Am învățat  să tac, s-ascult de luna trecătoare/ Să nu știu ce-i alintul să nu spun ce mă doare/ De când mă știu, am  învățat  s-adun  din toate pic cu pic/ Și toate-mi  râd în  față, strigându-mi: habar n-ai de nimic! Domnul să-ți  odihnească sufletul bun în Sfânta Lui  Lumină Regrete eterne!”, este mesajul postat de cântăreața de muzică populară pe contul său de socializare.

Click! spune

După ce a rămas văduvă, Sofia Vicoveanca a decis să se axeze doar pe cariera sa. Chiar dacă a fost curtată de mulți bărbați, a recunoscut în spațiul public, acest lucru nu a determinat-o să se abată de la parcursul său profesional și să îi poarte iubire veșnică bărbatului care a murit în urmă cu 22 de ani, mai ales că cei doi au un fiu împreună ce locuiește la București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net