Sofia Vicoveanca, trasă prin inel la 81 de ani. Ce nu mănâncă și ce nu bea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sofia Vicoveanca (81 de ani) este una dintre cele mai iubire artiste din România! Cântăreața de muzică populară are o carieră în industria muzicală de peste 60 de ani. Însă, pentru a se menține mereu în linia întâi artista are mare grijă de vocea sa așa că Sofia evită să mănânce ceapă și să bea lichide cu acid.

Sofia Vicoveanca este una dintre artistele cu cea mai puternică și gravă voce din România. Vedeta are un repertoriu muzical foarte variat, de la cântece de leagăn, de nuntă, cântece satirice până la cele de joc. Însă, pentru această performanță, Sofia Vicoveanca renunță la două pofte culinare.

Citește și: SofIa Vicoveanca, la muncă tocmai în Scoția. „Toată lumea mi-a urat vacanţă de vis, dar eu sunt cu traista în băţ”

„De Sărbători am mâncat de toate. Nu am făcut excepție de la nimic anume. Nu îmi este frică că o să mă îngraș. Eu semăn cu tatăl meu. Am carne macră pe mine. Nu am ținut niciodată regim. Singurul lucru de care m-am ferit toată viață a fost acela de a mânca ceapă și am încercat pe cât posibil să nu beau acidulat, pentru că îmi afectează glasul.”, a spus Sofia Vicoveanca pentru Click!.

Sofia Vicoveanca, Crăciun la București

Artista are un fiu, pe Vlad Bogdan, cu care are o relație apropiată și cu care chiar face vacanțe exotice. Băiatul i-a oferit doi nepoți, așa că împreună cu soția, fiul și cei doi moștenitori, Sofia Vicoveanca străbat lumea în lung și în lat.

Vezi și: Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu a vrut să mai urce pe scenă alături de Ștefan Bănică Jr!

„De Crăciun am fost la băiatul meu. Aseară m-am întors la Suceava și acum iar mă pregătesc să plec pe drum. Mi-am bucurat sufletul alături de ei acolo. Aștept datele de 14 și 15 ianuarie, pentru că am să plec la Padova și Torino, unde voi cânta românilor de acolo pentru că sărbătoresc Revelionul pe ritm vechi.”, a mai spus, pentru Click!, Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca alături de fiul său și cele două nepoate ale sale
Sofia Vicoveanca alături de fiul său și cele două nepoate ale sale

Sofia Vicoveanca, copilărie “neagră”

Sofia Vicoveanca a avut o copilărie foarte grea! Vedeta își amintește cu nostalgie de tragedia familiei sale, anume când tatăl ei a fost prizonier de război, iar ea cu mama sa au trebuit să se refugieze în România.

Iată și: Sofia Vicoveanca, secretul ciorbei acrite cu borș: «E foarte sănătos»

„Nu vreau să-mi mai amintesc, pentru că am fost refugiată şi am avut Crăciun trist, fără tatăl meu, care a fost închis. Îmi făceam singură un brad care, de fapt, era o crenguţă de brad pe care o împodobeam cu hârtie creponată.  Nu primeam mare lucru. Mai mergeam la colindat, dar fără muncă nu faci nimic în viaţă. Nu se poate, trebuie să munceşti ca să ai de toate”, povestea Sofia Vicoveanca, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net