SofIa Vicoveanca, la muncă tocmai în Scoția. „Toată lumea mi-a urat vacanţă de vis, dar eu sunt cu traista în băţ”

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Sofia Vicoveanca dă dovadă de o energie debordantă şi la cei 80 de ani ai săi. Weekendul ce tocmai a trecut a călătorit până în Scoţia, unde a fost nu la relaxare, ci la muncă. Artista a fost invitată să cânte la nunta dintre o bucovineancă şi un indian stabiliţi acolo. 

Sofia Vicoveanca  este o mare  amatoare de  călătorii, chiar  şi la 80 de ani
Sofia Vicoveanca este o mare amatoare de călătorii, chiar şi la 80 de ani

O româncă originară din Bucovina şi un indian au făcut o nuntă ca-n poveşti la un castel din Edinburgh (Regatului Unit). Mirii şi-au dorit ca la petreceri, căci s-a chefuit timp de trei zile şi trei nopţi, să le cânte şi Sofia Vicoveanca, şi trupa Holograf.

Citește și: Motivul incredibil pentru care Sofia Vicoveanca nu a fost mireasă niciodată: "Eu nu am fost frumoasă"

Aşa că îndrăgita artistă a trăit o experienţă de neuitat, despre care a povestit în exclusivitate pentru Click! A făcut aproape 5.000 de kilometri, dus-întors, doar pentru a cânta câteva minute la această petrecere inedită.  

image

„Toată lumea mi-a urat vacanţă de vis pe Facebook, dar eu sunt cu traista în băţ. Am venit aici la muncă. A fost o nuntă incredibilă! El indian, ea din Rădăuţi, în costume populare, ceva ce rar întâlneşti. Lume peste lume şi costume peste costume, ceva incredibil! Astăzi este în stil indian, eu cu Holograf venim acasă.

Pe mese au fost cozonac și dulciuri aduse din Bucovina, iar mâncarea a fost de-a lor. În prima seară a fost pe stil scoțian, la un bar, a doua seară a fost nuntă cu invitați din Bucovina şi a treia zi noi am plecat, pentru că diseară e nuntă în altă locație, în stil indian”, ne-a povestit Sofia Vicoveanca, pentru Click!.

Citește și: VIDEO Sofia Vicoveanca, ieşire nervoasă la Festivalul Haiducilor. De ce a țipat la participanți

S-a chefuit ca-n poveşti, trei zile şi trei nopţi

„Am cântat de joc, am ales cu grijă toate piesele şi a fost bine. După, au venit soacra mare şi indianul la mine, probabil nu au mai văzut femeie cu glasul aşa de grav. Acum abia aştept să ajung acasă, de aici plec direct spre Bucureşti şi apoi spre Suceava, ca să îmi ud florile, că am 130 de ghivece. Apoi revin în Bucureşti, unde mai am şi alte acţiuni.”, a adăugat îndrăgita solistă de muzică populară, care la 23 septembrie aniversează 81 de ani. 

A cântat  la nunta dintre  o bucovineancă  şi un indian, iar  petrecerea a avut  loc într-un palat
A cântat la nunta dintre o bucovineancă şi un indian, iar petrecerea a avut loc într-un palat

E neobosită! Artista spune că abia aşteaptă următoarea călătorie, fiind mare amatoare de vacanţe, mai ales exotice. După ce la începutul anului a făcut safari în Kenya, alături de fiul său, acum se gândeşte la o nouă aventură.

Vezi și: Sofia Vicoveanca, în lacrimi după ce Ucraina a fost atacată: «Retrăiesc totul»

„S-ar părea că mai plec, că m-a întrebat băiatul meu, dar tot după Sărbătorile de iarnă. Poate mergem în Thailanda, să vedem”, a mai adăugat Sofia Vicoveanca. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png