Sofia Vicoveanca, în Kenya la 80 de ani! Imagini unice cu solista și secretul longevității

Sofia Vicoveanca își permite orice! Chiar și la 80 de ani! Celebra artistă de muzică populară este într-o formă fizică de invidiat, așa că a plecat într-o frumoasă vacanță în Kenya, alături de fiul ei. Solista a publicat imagini rare, care fac deliciul fanilor.

image
Sofia Vicoveanca, în Kenya. Foto: Facebook

Sofia Vicoveanca adoră să stea pe rețelele sociale și să posteze pe pagina sa de Facebook, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce face, așa că interpreta de muzică populară a postat și acum câteva fotografii din vacanța din Kenya. Sofia Vicoveanca s-a pozat în ie, în Africa! Imaginile sunt de colecție! Ea se află în vacanță cu fiul ei, Vlad, operator în TVR.

stanga
dreapta
sofia vicoveanca (4) JPG
sofia vicoveanca (3) JPG
sofia vicoveanca (2) JPG
sofia vicoveanca (5) JPG
sofia vicoveanca (6) JPG
sofia vicoveanca (1) JPG

Cum se menține în formă Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca este un exemplu demn de urmat. elegantă, distinsă, cu un tonus senzațional, solista de muzică populară ne-a spus secretul longevității. Cântă bine, dar nu gătește. Nu are timp și preferă preparatele la minut, care se fac repede și sunt mai practice!

“Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna,  smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a mai precizat pentru Click! artista, care totuși le face pofta nepoatelor sale atunci când acestea îi cer ciorba lor preferată cu borș.

Nu bea și nu fumează

Mai mult, Sofia Vicoveanca nu a pus gura pe țigară și s-a ținut departe și de alcool. "Am încercat o dată să fumez și am crezut că mor și asta pentru că m-a supărat ceva. Dansatoarele mai pipau și am zis să încerc și eu. Nu le am nici cu băutura. Dacă ne întâlnim undeva cu mulți, maximum un păhărel de țuică. În Bucovina sunt multe băuturi", a povestit solista, cu ceva vreme în urmă, în emisiunea "La Măruță". 

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg