Sofia Vicoveanca, în lacrimi după ce Ucraina a fost atacată: «Retrăiesc totul»

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai cunoscute interprete din România, Sofia Vicoveanca, suferă din cauza celor întâmplate în țara vecină. Vedeta este foarte afectată de războiul care a început în Ucraina și de situația în care au fost puși oameni nevinovați. Interpreta a vorbit deschis despre copilăria sa și a amintit momentele dure prin care a trecut când era refugiată împreună cu mama sa.

sofia vicoveanca 3 jpg

Vedeta a povestit, afectată, cum copilăria ei s-a schimbat în momentul în care Bucovina de Nord a fost anexată de către Uniunea Sovietică. Sofia Vicoveanca, care s-a născut în apropiere de orașul Cernăuți, astăzi în Ucraina, avea doar doi ani când când tatăl ei a fost luat prizonier de către sovietici, iar ea şi mama ei au fost nevoite să plece în coloana de refugiaţi.

"Când m-a luat mama în brațe și ne-am refugiat, nu am amintiri, nu aveam decât doi ani. Dar apoi, a venit tatăl din prizonierat de la ruși. Acum retrăiesc toate momentele de amar de jale, cu încărcătura mamei mele. Numai ea știe că toată bruma muncii adunate de-o viață a rămas acolo. A venit, eram mică, m-a luat în brațe, a luat ceva merinde, schimburi, dar nu a uitat să își ia cămașa și basmaua de mireasă. Ce i-o fi spus sufletul ei atunci, nu știu. Pe mine mă încarcă'', a declarat interpreta pentru WOWbiz.ro.

Clipe dificile pentru Sofia Vicoveanca

Clipele pe care le trăiesc ucrainienii în aceste momente îi aduc aminte de situația prin care a trecut alături de mama sa, fapt ce o întristează enorm. Vedeta declară că este alături de toți cei care suferă din cauza bombradamentelor.

Artista, care acum umple săli de spectacol și este apreciată de fani, a recunoscut că a avut o copilărie grea, marcată de greutăți. Sofia Vicoveanca a povestestit recent și cum familia sa a fost chinuită de foamete și secetă.

‘’Eu trăiesc cumplit și mă mai rog la Dumnezeu să oprească setea și foametea și să întindă teritoriile, să se gândească la amarul oamenilor. Mereu zic așa "Doamne, facă-se Voia Ta", că El hotărăște tot. Este foarte trist și sufletul meu plânge alături de cei care acum trăiesc vremuri pe care le-am trăi și eu și mama mea.", a declarat Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca, afectată de situația din Ucraina

Din cauza încărcăturii emoționale, Sofia Vicoveanca a izbucnit în plâns cu gândul la oamenii care suferă din cauza războiului.

''Poate că dacă nu s-ar fi întâmplat din evenimentele acestea urâte care decurg acum, nu aș fi atât de afectată, dar nu am putere să fac nimic. Domnul hotărăște fiecare clipă și mă rog neîncetat, El poate face minuni. Lacrimile celor care acum suferă să știți că sunt împreună cu ale mele. Mă rog pentru liniștea lor, pentru pace, nici nu am putere să mai spun ceva. Dumnezeu să îi ajute să nu trăiască vremuri grele, dar de fapt le trăim.", a mai spus Sofia Vicoveanca, pentru WOWbiz.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net