Cum se îngrijește Steliana Sima la 57 de ani! Ce are în comun cu Madonna!

Ultima actualizare:

Steliana Sima arată trăsnet la cei 57 de ani ai săi! Dar se și întreține cum știe mai bine și își acordă foarte mult timp pentru îngrijire. Îndrăgita interpretă de muzică populară este adepta medicinii holistice și  recurge la mai multe terapii menite să îi redea tonusul și să o facă să se simtă fresh și în formă!

Steliana Sima are o piele de bebeluș la 57 de ani!

„Îmi place foarte mult să am grijă de mine. Merg la medicină holistică, fac terapii, masaj corporal cu ventuze și bambus, fac radiofrecvență și oxigen baric, pentru față, masaj de întreținere.

E o procedură destul de costisitoare, fac de obicei câte 6  ședințe, iar produsele folosite de ei la aceste proceduri sunt cele pe care le folosește Madonna, înainte de a urca pe scenă. Cocktail-ul constă în creme, începând de la partea de demachiant, serum, geluri speciale, iar în pachetul respectiv de tratament sunt și 6 fiole care se pun în aparat și cu oxigen baric, după ce faci radiofrecvență, se aplică acest cocktail de vitamine, cu acid hialuronic, cu oxigen baric, și îmi hrănesc fața.

Acasă aplic cremele, dar eu simt nevoia să vin cu o cremă cu care să mă și masez după aceea pe față. Sunt niște proceduri care durează.”, mărturisește Steliana Sima, atunci când vine vorbe despre frumusețe și întreținere.

Îndrăgitei interprete de muzică populară îi place să arate bine și să fie admirată mai ales atunci când se prezintă în fața fanilor săi, la concerte sau evenimente. Cât își dorește să mai slăbească artista, vă spunem imediat.

„Îmi doresc să mai slăbesc vreo 3 kilograme. Nu mai mănânc pâine deloc și încerc să mă abțin de la a mânca seara. Am 70 de kilograme și  vreau să mai dau jos maxim 3-4 kilograme, așa că mă lupt cu ventuzele. Ventuza și bambusul ajută foarte mult și pentru tratarea celulitei. Îmi place să am grijă de mine și să mă întrețin! Am 57 de ani, iar fiecare vârstă are cerințele ei!”, ne-a mărturisit Steliana Sima.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net