Steliana Sima, mesaj emoționant la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian

Ultima actualizare:

Steliana Sima a transmis un mesaj emoționant cu ocazia slujbei de pomenire a lui Petrică Mîțu Stoian, la șase luni de la moartea subită a maestrului. La parastas au participat mai mulți apropiați ai artistului, printre care și impresarul Doru Gușman. 

Steliana Sima, mesaj emoționant la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian
Steliana Sima, mesaj emoționant la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian

Interpreta de muzică populară, Steliana Sima, a fost unul dintre cei mai apropiați prieteni ai regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. Maestrul s-a stins fulgerător la vârsta de 61 de ani, din cauza unor complicații post-Covid, iar moartea sa a generat o adevărată furtună de emoții printre cei dragi. 

Citește și EXCLUSIV Ce i-a spus Petrică Mâțu Stoian Stelianei Sima, cu trei zile înainte de a muri: "Asta e ultima mea filmare". Ultima poză cu artistul în viață

Steliana Sima a postat pe paginile de socializare, imagini de la parastasul de șase luni a maestrului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, care a avut loc în Craiova, la cimitirul Ungureni, acolo unde este înmormântat artistul. 

Cei dragi s-au adunat pentru a aduce un omagiu bunului lor prieten Petrică Mîțu Stoian, chiar în prima săptămână după sărbătorile Pascale. Printre cei care s-au adunat la mormântul artistului s-a numărat și impresarul Doru Gușman, care avea chipul cuprins de tristețe. 

Steliana Sima și cunoscuții artistului au organizat o masă în cinstea artistului, la un restaurant, având în vedere că parastasul a avut loc chiar în Săptămâna Luminată. 

,,Pomenirea de șase luni a colegului meu drag Petrică Mâțu Stoian.  Greu de crezut, greu de înțeles, greu de acceptat! Mi-e tare dor de tine!  Dumnezeu să-l odihnească în rândul celor drepți!", a scris Steliana Sima pe rețelele de socializare. 

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a generat un adevărat scandal

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, s-a stins din viață în noiembrie anul trecut, la doar 61 de ani, după ce urmase un tratament cu oxigen hiperbaric la o clinică din Reșița, pentru a trata un simptom post-Covid. Moartea artistului a generat la acea vreme un scandal monstru, cu acuzații de malpraxis pentru clinica privată unde s-a tratat. 

Citește și Steliana Sima, despre greutăți și sărăcie. Ce și-a cumpărat din primii bani câștigați

Petrică Mîțu Stoian a fost plâns de toți colegii de breaslă, inclusiv de artiști precum Constantin Enceanu, Steliana Sima sau Niculina Stoian. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Cornulete cu rahat  Sursa foto shutterstock 1725228796 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner oana ionita png
colin farrell  jpg
banner nicolai tand png
banner Petrică Mîțu png
banner andreea marin violeta banica png
zendaya gettyimages jpg
delia budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net