Cum se menține în formă Tudor Gheorghe la 78 de ani! Trebuie neapărat să cunoști acest secret

La 78 de ani, Tudor Gheorghe are un tonus de invidiat! Artistul a reușit să lupte cu brio în fața trecerii timpului, iar bătrânețea se pare că nu prea și-a spus cuvântul asupra sa. Maestrul continuă săsusțină spectacole de ecepție și este plin de viață. Pentru asta însă a apelat de-a lungul timpului la diferite metode de îngrijire. Important de reținut este faptul că sportul este sfânt chiar și la vârste înaintate!

Cum se menține în formă Tudor Gheorghe la 78 de ani
Cum se menține în formă Tudor Gheorghe la 78 de ani

Cum se menține în formă Tudor Gheorghe la 78 de ani

Tudor Gheorghe a povestit într-un emisiune că duce un stil de viață lejer și că nu își impune restricții. Pentru a se menține sprinten și plin de energie însă artistul face multă mișcare zilnic pentru că altfel nu ar putea face face spectacolelor complexe pe care le susține. Totuși, când vine vorba de bunătăți, artistul nu se abține de la nimic!

Nu se poate altfel (n.r. să nu facă gimnastică în fiecare dimineață). Nu aș rezista să stau pe scenă aproape două ceasuri fără probleme. Nu (n.r. nu are probleme cu genunchii). Câtă vreme te întreții, nu ai de ce. Am un regim alimentar care nu ține cont de nimic. Când îmi e foame, mănânc orice. Acum sunt, e adevărat, în post. Postul de Crăciun și pe cel de Paște le respect. Nu îmi e rușine să recunosc că beau și câte o țuică (…) Trăiesc normal”, a mărturisit Tudor Gheorghe, la Xtra Night Show.

Ei bine, nu doar sportul este secretul său ci și împachetările cu namol de la Techirghiol! Artistul a mărturisit că merge de mulți ani la băi și că acolo găsește remediile perfecte pentru el.

De două ori pe an, o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea. Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol!”, a declarat cântărețul pentru playtech.ro în urmă cu ceva vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net