Dan Negru, cea mai prețioasă lecție de viață! Prezentatorul i-a lăsat pe toți muți de uimire

Știm deja că Dan Negru este o prezență constantă pe rețelele de socializare și că nu ratează nicio ocazie să își împărtășească opiniile cu urmăritorii săi. Prezentatorul de la Kanal D se angajează de multe ori în discuții ce vizează subiecte importante pentru oameni, însă de data aceasta a vorbit despre cea mai importantă lecție de viață pe care fiecare dintre noi ar trebui să o învețe. Prezentatorul i-a lăsat pe toți muți de uimire!

Dan Negru jpg

Dan Negru, cea mai prețioasă lecție de viață

Chiar în zi de mare sărbătoare, când toți creștinii îl celebrează pe Sfântul Nicolae, cel care este o mărturie a bunătății și generozității fără margini. Dan Negru a vorbit pe rețelele de socializare chiar despre faptele bune ale Sfântului care au schimbat vieți și care ar trebui să ne fie un adevărat model în viața. Bunătatea Sfântului Nicolae ar trebui să ne amintească de faptul că indiferent de cât de mulți bani avem, aceștia nu înseamnă nimic dacă ai sufletul gol, iar adevărata bogație stă în faptele bune.

Prezentatorul i-a lăsat pe toți muți de uimire

Am găsit intrarea asta ‘Moș Nicolae’, undeva la marginea Bucureștiului. Ce lecție frumoasă de Moș Nicolae. Episcopul Nicolae de Mira, Sfântul Nicolae de acum, și-a vândut toată averea și a donat-o săracilor. Astăzi, 10% din oamenii care trăiesc pe pământ dețin 80% din avuția Pământului. Despre cei 10% se vorbește în știri, în breaking news-uri, peste tot. Despre ceilalți nu se vorbește. Peste o sută de milioane de oameni suferă de foame în fiecare an pe planetă. Nu se vorbește despre ei. Nicolae de Mira, Moș Nicolae, e lecția. El a arătat că poți să fii bogat fiind sărac. Cu mult înaintea lui Moș Nicolae, Seneca, un alt înțelept, a spus că sufletul e tot ce rămâne după om și că sufletul e singura valoare a omului, pentru că doar sufletul îl face pe sărac egal cu cel bogat. Să dăm copiilor mai departe lecția lui Moș Nicolae”, a transmis Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net