Dan Negru, foc și pară după ce a văzut cu cât se vinde o pereche de adidași „murdari”: „Nu pricep nefirescul”

Ultima actualizare:

Dan Negru, unul dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, reușește cu ușurință să surprindă în postările sale din social media diverse subiecte. Recent, vedeta Kanal D-ului a postat pe Facebook o pereche de adidași „murdari”, care reprezintă noul trend. Ireal cât de mult costă o asemenea pereche de încălțăminte! 

Dan Negru / foto: Social media
Dan Negru / foto: Social media

Vedeta de televiziune se declară de-a dreptul nemulțumit de noile invenții care apar în lume, fiind surprins de modul în care „nefirescul” înlocuiește „frumosul”. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba, mai exact. 

Dan Negru: „Idei vechi care vor să fie moderne” 

Prezentatorul de televiziune a surprins într-un magazin o pereche de adidași care au un design care imită murdăria. Dan Negru a rămas stupefiat de noile trenduri care apar în lume. Nu-i vine să creadă cum pantofii „second-hand” au ajuns să se vândă scump. 

În imaginea postată, se poate observa și prețul acestor adidași, fiind de 1.000 de lei. Desigur, poate ajunge și la 1.100 de lei, în funcție de magazinul sau site-ul de pe care sunt achiziționați. 

„Pantofii ăștia costă 1000 de lei. Sunt noi, dar par vechi și murdari. Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd: nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos! Politicieni murdari care vor să pară curați, idei vechi care vor să fie moderne.

Lumea e ca pantofii ăștia: second hand-ul a ajuns nou și se vinde scump! Urâțenia e noul frumos. Și eu sunt vechi!”, a scris Dan Negru, în postarea sa de pe Instagram. 

Dan Negru, revoltat pe prețurile plătite pentru o vizită în Castelul Peleș 

În urmă cu doar câteva zile, vedeta povestea în social media cum românii sunt nevoiți să plătească suma de 150 de lei / adult și 37 lei / copil, pentru un bilet pentru a vizita Castelul Peleș din Sinaia, comparând cu prețul pentru a vizita Versailles. 

Ăsta e Castelul Peleș din Sinaia și dacă vrei să-l vizitezi trebuie să plătești 150 de lei dacă ești adult și 37 de lei dacă ești copil.

Dacă vrei să intri la Versailles, palatul regilor Franței de lângă Paris, trebuie să plătești mai puțin: 21 de euro, adică vreo 104 lei. E mai ieftin să vezi Versailles decât Peleș, deși despre regii Franței, despre istoria Franței învață toți copiii de pe planeta asta.

Despre istoria regilor României învățăm doar noi. Și dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, păi măcar gardul repară-l. Uite, ăsta e gardul de pe drumul principal care duce spre Peleș”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net