Dan Negru, revoltat pentru prețul mare pe care trebuie să-l plătești dacă vizitezi Castelul Peleș: „E mai ieftin să vezi Versailles”

Recunoscut deja de către cei de acasă pentru postările sale din social media, prin intermediul în care își expune punctele de vedere referitoare la anumite subiecte și evenimente, Dan Negru vorbește acum despre prețul imens pe care trebuie să-l plătească turiștii dorinici să viziteze Castelul Peleș, comparativ cu Palatul Versailles, al regilor Franței.

Dan Negru / foto: Colaj Click!
Dan Negru / foto: Colaj Click!

Vedeta de televiziune este revoltat pe prețul de 150 de lei pe care oamenii trebui să-l plătească dacă vor să viziteze Castelul Peleș din Sinaia, în timp ce prețul vizitării altor obiective din Europa este mult mai mic. 

Dan Negru: „E mai ieftin să vezi Versailles” 

Prețurile mari din România au creat dintotdeauna o serie de nemulțumiri în rândul cetățenilor. Acum, Dan Negru și-a exprimat nemulțumirea vizavi de suma pe care o plătești dacă dorești să vizitezi prima reședință construită de Regele Carol I. 

De exemplu, pentru o vizită la Versailles, prețul perceput este mult mai mic, aproximativ 104 lei. 

Ăsta e Castelul Peleș din Sinaia și dacă vrei să-l vizitezi trebuie să plătești 150 de lei dacă ești adult și 37 de lei dacă ești copil.

Dacă vrei să intri la Versailles, palatul regilor Franței de lângă Paris, trebuie să plătești mai puțin: 21 de euro, adică vreo 104 lei. E mai ieftin să vezi Versailles decât Peleș, deși despre regii Franței, despre istoria Franței învață toți copiii de pe planeta asta.

Despre istoria regilor României învățăm doar noi. Și dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, păi măcar gardul repară-l. Uite, ăsta e gardul de pe drumul principal care duce spre Peleș”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Dan Negru a venit cu un alt exemplu relevant, din Italia:

„Vă mai dau un preț: Dacă vrei să vezi castelul Sant Angelo din Roma, plătești 17 euro!! Aici, la Peleș, prețul e dublu! Despre istoria Imperiului Roman și despre împărații Imperiului Roman învață toți copiii planetei la școală, despre regii României doar ai noștri”, a mai scris Dan Negru, în postarea de pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net