Dan Ursa, complet schimbat după Survivor România. Mai revine sau nu la vechiul loc de muncă: „Încerc să mă adaptez”

După 5 luni de stat în jungla din Republica Dominicană, Dan Ursa a revenit în jungla urbană, mai bogat cu 100.000 de euro. Ce va face în continuare câștigătorul ”Survivor România” din 2023, aflați din materialul următor.

image

„Urmează să revin la vechiul job”

Nimeni nu se aștepta ca cel mai corpolent concurent din reality-showul ”Survivor România” să fie și câștigător, mai mult, să slăbească și peste 20 de kilograme. Acum Dan Ursa s-a întors la vechile obiceiuri. „În viață niciodată nu e prea târziu pentru nimic, nu face parte din filozofia mea fraza ”totul la timpul lor”. Pe plan profesional încă încerc să mă adaptez, să mă bucur de tot ce îmi oferă viața. Urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce-mi place”, a povestit pentru Taifasuri Darius Dan Ursa.

dan ursa jpeg

„Viața mea dinainte de Survivor a fost una cât se poate de frumoasă, plină de iubire și de apreciere din partea familiei și prietenilor. Pe plan profesional, activez în domeniul vânzărilor, unde mă bucur să fac ceea ce îmi place și anume să interacționez cu oamenii”, a povestit Dan Ursa.

„Mereu am fost un om care apreciază familia, însă acum, după această experiență, am realizat că timpul petrecut departe de ei este un sacrificiu și, totodată, am constatat cât de scurt este timpul. Nu-mi place să mi se spună ”vedetă” pentru că eu nu mă simt vedetă și cred că ăsta e motivul pentru care nu-mi place.

Dan Ursa de la Survivor România 2023

 Sunt alți oameni care își merită titulatura asta, iar eu nu mă încadrez în ipostaza asta”, a mai spus Dan Ursa.

La capitolul planuri, Dan Ursa are de gând să mai participe și la altfel de provocări: „Mi-am propus să merg în Columbia. Mi-am propus asta de vreo doi ani, însă nu asta va fi următoarea mea destinație, ci Varful Kilimanjaro, unde doresc să ridic trofeul Survivor, asta fiind o provocare pe care mi-am pus-o singur și pe care am transmis-o mai departe și susținătorilor mei”, a mai povestit Dan Ursa, pentru Taifasuri.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net