Probleme mari în finala Survivor România! Un concurent cedează pe traseu, din cauza epuizării

Ultima actualizare:

Miercuri seara, românii pot vedea, pe Pro TV și Voyo, marea finală Survivor! Numai 3 nume au mai rămas în competiție, în lupta pentru marele premiu. Lipsa hranei, epuizarea fizică și probele solicitante își spun cuvântul, iar un concurent cedează pe traseu, fiind la un pas de leșin.

Dan Ursa, probleme mari pe traseu în marea finală
Dan Ursa, probleme mari pe traseu în marea finală

Dan Ursa, la un pas de leșin pe traseu

Epuizarea și lipsa hranei își spun cuvântul pentru Dan Ursa chiar în marea finală. Viperele Vesele au anunțat deja ce s-a întâmplat în jocul de miercuri și se pare că Ursa a avut probleme pe traseu. 

Concurentul a fost la un pas de leșin din cauza epuizării. De asemenea, tot Viperele Vesele au anunțat că primul mare finalist este Andrei Krișan, cel care câștigă ultimul colan de imunitate al sezonului 2023 Survivor România. 

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă informăm că Krisan va câștiga ultimul joc pentru imunitate de la Survivor România 2023, calificându-se în Marea Finală.

Dan Ursa a jucat 3 trasee a câte 4 meciuri, în final, fiind aproape de leșin din cauza epuizării, ceea ce ridică mari semne de întrebare asupra corectitudinii acestui ultim joc pentru imunitate de la Survivor România 2023.

Așadar, în finala Survivor România 2023, publicul va avea de ales, într-o primă fază, dintre Carmen și Dan Ursa, concurentul care să îi se alăture lui Krișan la ultimul vot al publicului, votul pentru câștigarea trofeului Survivor!”, a fost mesajul transmis de Viperele Vesele.

Dan Ursa și Carmen Grebenișan, la „mâna” publicului

Pentru că Andrei Krișan își adjudecă ultimul colan de imunitate din acest sezon Survivor România, Dan Ursa și Carmen Grebenișan merg la votul publicului, care va decide cine dintre ei i se va alătura lui Krișan, în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Ultima persoană eliminată a fost Alexandra Ciomag, care a plecat, în urma exprimării voturilor publicului, marți. Luni a fost eliminată Alexandra Porkolab, care a întocmit cel mai mic număr de voturi. 

Vă reamintim că în marea finală Survivor România vor fi prezenți, alături de cei 3 concurenți rămași miercuri în competiție, toți Faimoșii și toți Războinicii care au participat în sezonul 2023, în afară de Vica Blochina, Sebastian Dobrincu și Maria Constantin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net