Dana Budeanu a ajuns la târgul organizat de „Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești”. Creatoarea de modă nu a plecat cu mâna goală

„Ziua Naţională a produselor agroalimentare româneşti” se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 10 octombrie, ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României. Astfel că, în multe orașe din țară sau organizat târguri și evenimente, iar printre vizitatori s-a numărat și Dana Budeanu (45 de ani). Cu ce produse românești a plecat creatoarea de modă acasă.

Ce a cumpărat Dana Budeanu / foto: Instagram
Ce a cumpărat Dana Budeanu / foto: Instagram

Dana Budeanu, în vârtsă de 45 de ani, se numără printre vedetele din România care au reușit de-a lungul timpului să aibă cel mai mare impact asupra poporului român, stârnind deseori și câteva controverse în mediul online prin opiniile sale legate de politică, păreri despre personalități, etc.

Ei bine, cu toate că multă lume o consideră rea și arogantă, creatoarea de modă ține să scoată de fiecare dată în evidență valorile românești. 

„Haideți să îmi faceți și mie trei pungi. Puneți așa...”

Drept exemplu, recent, a ajuns într-un târg organizat cu ocazia „Zilei Naționale a produselor agroalimentare româneşti”, în Curtea Ministerului Agriculturii, București, Bdul Carol I nr. 4, unde, nu doar că a făcut o serie de fotografii pentru a le publica pe rețelele de socializare, dar a plecat acasă și cu câteva produse.

Haideți să îmi faceți și mie trei pungi. Puneți așa: o fasole bătută, o tocăniță de urzici, zacuscă, supă cremă roșii, un borcan de castraveciori. Deci, în fiecare pungă, da? Dați-mi și un gem de caise. Haideți că pe mine mă așteaptă pâinea la birou caldă”, a spus Dana Budeanu, în videoclipul pubicat pe Instagram.

„Ziua Naţională a produselor agroalimentare româneşti”, instituită prin Legea nr. 168/12 iulie 2017, este sărbătorită, la nivel naţional, în fiecare an, la 10 octombrie. Cu prilejul acestei zile, în perioada 10-12 octombrie 2024, este celebrată a opta ediţie, marcată în toată ţara prin organizarea de programe şi manifestări educative, de voluntariat, cu caracter social şi ştiinţific, destinate promovării produselor agroalimentare româneşti şi câştigării încrederii consumatorului.

Cei interesați vor putea achiziționa sortimente variate de dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri, dar vor putea fi găsite și dulciuri precum cozonac, varietăți de turtă dulce, alviță și ciocolată de casă, alături de vinuri albe, roz sau roșii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cornelia Patrichi
elvis presley foto guliver getty images
virgil the barber colaj instagram jpg
marilyn monroe jpg
Banner Cove
Banner Cristina Spătar
lucian mindruta jurnalist foto captura video
Banner Petrișor Tănase
image
actualitate.net
image
actualitate.net