Dana Budeanu, marcată pe viață de moartea unei tinere răpusă de o supradoză. Ce i-a reproșat lui Selly

Ultima actualizare:

Dana Budeanu, una dintre cele mai vocale personaje feminine din România, a rămas marcată pe viață de moartea unei tinere, cauzată de o supradoză de droguri. I-a oferit o lecție lui Selly, unul dintre organizatorii festivalului „Beach, Please!”, în cadrul căruia s-au desfășurat mai multe momente controversate, printre care consumul de droguri de către artistul internațional Wiz Khalifa. 

Dana Budeanu, mesaj pentru Selly / foto: Colaj Click!
Dana Budeanu, mesaj pentru Selly / foto: Colaj Click!

Creatoarea de modă a încercat să îi transmită un mesaj lui Andrei Șelaru, referitor la cât de greșit a fost ceea ce s-a întâmplat pe scena festivalului din Costineși, care a adunat mii de oameni. 

Dana Budeanu: „Eu sunt o mamă!”

Dana Budeanu a încercat să îi explice lui Selly câte vieți poate nenoroci consumul de droguri și cât de important este ca generația de astăzi să nu fie atrasă de astfel de vicii, mai ales prin prisma promovării lor. 

„Dragă Selly, eu sunt mama a două fetițe, care anul acesta împlinesc 20 de ani! Nu s-au drogat niciodată (să mă simt prost, așa cum trebuia să mă simt când, la vârsta lor, eram studentă tot la Londra ca și ele astăzi și foarte mulți dintre colegi și profesori ori fumau „joint” ori se drogau? NICIODATĂ!). Eu sunt o mamă care m-am luptat cu ceea ce tu azi definești ca fiind „generația mea”!

Din generația ta fac parte si ele și-ți spun că BA DA, SE POATE MURI DE LA UN JOINT! O pastilă, un fum, o linie, E DOAR UN ÎNCEPUT AL UNUI DRUM FĂRĂ DE SFÂRȘIT, CĂ AȘA-S DEPENDENȚELE ASTEA NENOROCITE… FĂRĂ DE SFÂRȘIT!”, a postat Dana Budeanu pe conturile de socializare.

A rămas marcată de moartea fostei colege 

Pe contul personal de social media, Dana Budeanu a mărturisit pentru prima dată cum a fost marcată de moartea unei tinere. Este vorba despre o fostă colegă de universitate, care avea doar 19 ani atunci când a murit din cauza consumului de droguri. 

„Eram studentă în primul an și locuiam în campus, firește! Într-o zi, pe etajul DE FETE, acolo unde stăteam (așa era în castelul ce ne era campus acum 27 de ani) am auzit un țipăt ascuțit! Am ieșit pe culoarul superb lambrisat și plin de picturile ce-i portretizau pe făuritorii locului în care mă aflam și am văzut-o pe colega mea de la facultatea de muzică pe jos.

M-am apropiat și o altă colega din spate a urlat: DON’T TOUCH HER SHE OD’D! Am întrebat ce? Ce are la gură? NU ȘTIAM CE ÎNSEAMNĂ OD (OVERDOSE)! Nu auzisem în viața mea acest termen! În foarte puțin timp a venit o ambulanță și a luat o… MOARTĂ! Era studentă și urma să devină cântăreață de operă. AVEA 19 ANI… cât au fetițele mele! Încercase ceva cu alți colegi! Ei au supraviețuit, EA NU!”, a  mai dezvăluit Dana Budeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Principal în Dallas, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
456539436 8354079841281735 6186820771084996494 n jpg
8 kira hagi expozitie de pictura 8 jpg jpeg
nea marin si liviu varciu
Alain Delon jpg
tania popa colaj facebook jpg
banner Manuela Harabor
Emily Ratajkowski jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net