Shelly, reacție tranșantă la adresa Oanei Roman: „Vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă”

În luna octombrie a anului trecut, Oana Roman îl luase în vizor pe Shelly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români. Fiica lui Petre Roman a dat de pământ cu tânărul, iar acesta și-a spus părerea despre ea. 

Shelly, părere despre Oana Roman / foto: Arhiva Click!
Shelly, părere despre Oana Roman / foto: Arhiva Click!

Recent, Shelly a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vloggerul a acceptat provocarea „Sosurilor picante”, una dintre „misiunile” sale fiind să o descrie pe Oana Roman. Ce a spus tânărul, aflați din rândurile de mai jos. 

Shelly, părere tranșantă despre Oana Roman 

În trecut, Oana l-a criticat pe Shelly pentru simplul fapt că își dădea cu părerea despre educația din România. O perioadă bună de timp, fosta soție a lui Marius Elisei l-a făcut praf pe vlogger, argumentând că acesta este luat drept exemplu pozitiv de către mulți tineri, fără a avea o bază care să-i permită să dezbate public anumite subiecte de mare interes. 

Despre Oana Roman, Shelly a declarat, tranșant și asumat, faptul că este o persoană „băgătoare de seamă”, cel puțin la adresa lui. De asemenea, a menționat și faptul că ea alege să atragă atenție oamenilor folosindu-se de numele lui. 

  „Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă, la adresa mea cel puțin. Așa a fost. Și o mamă bună, ăsta ar fi al patrulea. Habar nu am. Nu i-am urmărit activitatea profesională. Încearcă să facă niște discursuri, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e, ea referindu-se la mine. A făcut niște comentarii la adresa mea”, a spus Selly despre Oana Roman, în emisiunea „La Măruță”.

Oana Roman l-a desființat pe Shelly!

Totul a pornit în momentul în care Vlad Pascu i-a ucis pe cei doi tineri, Sebastian și Roberta. Accidentul din 2 Mai a creat o mare revoltă, moment în care Oana Roman a vorbit public despre faptul că mulți tineri iau drept exemplu din societate persoane nu tocmai potrivite, printre care și Shelly. 

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată.

Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum.”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net