Ce impact are Selly asupra adolescenților! Unde și-a scos iubita de Ziua Îndrăgostiților?

#Exclusiv Click!

Când apare Selly (22 de ani) în mall, adolescenții stau la coadă să îl vadă. Așa s-a întâmplat aseară, la un binecunoscut centru comercial din Cotroceni, acolo unde Selly și iubita lui, Smaranda Știrbu, au venit la un meet&greet cu fanii.

Selly are un contract cu o firmă de produse cosmetice cunoscută și a făcut astfel act de prezență la magazinul din mall. A îmbinat utilul cu plăcutul și a descoperit încă o dată ce impact are asupra adolescenților care îl iubesc și îl urmăresc.

În momentul în care și-a făcut apariția în mall, fetele au început să-l strige și să îl cheme să facă poze cu ele. Pentru că Selly a ajuns primul la eveniment, celebrul influencer și-a așteptat apoi iubita, care a ales să circule cu metroul din cauza aglomerației. După ce și-au onorat contractul, cuplul de influenceri au ieșit apoi la o cină romantică.

Se pare că nu toată lumea iese la date de Valentine's Day, mai sunt multe persoane care au venit aici la mall să mă vadă pe mine și pe Smără. Suntem foarte recunoscători și le mulțumim și noi celor care au venit. De aici vom ieși și noi la un date", a mărturisit Selly, care abia aștepta să își vadă iubita gata pregătită de o seară romantică.

Iubita lui Selly recomandă multă răbdare

Selly și Smaranda Știrbu sunt împreună de 5 ani de zile și au o relație foarte frumoasă.

„Ne înțelegem foarte bine, ne respectăm, ne iubim”, spune Selly despre relația lui cu Smaranda, iubita lui, care îi pune uneori răbdarea la încercare pentru că atunci când se pregătesc să plece undeva, ea întârzie aproape mereu.

Care e diferența dintre mine și Selly când ne pregătim să ieșim undeva? Păi... nu e vorba despre care e diferența, ci despre cât de mare este ea! Pe ceas!", povestește iubita lui Selly în mediul online. 

Eu îmi iau tot timpul de care am nevoie, îmi fac baie, am propriul SPA treatment și nu sar peste niciun pas, ca să nu-mi stric cheful... Am rutina mea pentru păr. Dau frumos cu șampon de două ori, stau cu balsamul măcar 5 minute... Pe când Selly, bam-bam! Are mereu aceeași tactică! Se clătește, se usucă, pa, te-am pupat, e gata să iasă din casă!  La mulți ani, de Valentine's, fetelor! Vă recomand să aveți răbdare cu iubiții voștri!", a mai completat Smaranda Știrbu, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net