Cristina Ciobănașu lipsește de la nunta fostului. Cum își „motivează absența” fosta iubită a lui Vlad Gherman

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri formate din Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătește de căsătorie, iar marea întrebare nu a lipsit să apară: va fi Cristina Ciobănașu prezentă? 

Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman au format un cuplu / foto: arhiva Click!
Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman au format un cuplu / foto: arhiva Click!

Recent, fosta iubită a lui Vlad Gherman a lămurit acest subiect, mărturisind că nu va fi prezentă la nunta celor doi. Nu consideră normal să participe la un astfel de eveniment în ciuda trecutului lor, cu toate că au rămas în relații relativ apropiate după despărțire. Urmărește declarația completă a Cristinei Ciobănașu, din rândurile de mai jos.

Cristina Ciobănașu explică de ce nu va merge la nunta celor doi 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt un alt exemplu care ne demonstrează că iubirea nu durează mereu pentru totodeauna. Cu toate că au format un cuplu aproape zece ani, cei doi au decis să meargă pe căi separate, alături de alți parteneri: Vlad Gherman se iubește cu Oana Moșneagu, iar Cristina Ciobănașu este implicată într-o relație cu medicul stomatolog Alexandru Mureșan. 

Frumoasa actriță a vorbit în cel mai recent interviu despre motivele care au determinat-o să nu meargă la nunta fostului iubit: 

„Nu este că nu vreau să merg la nuntă. Pune-te în locul Oanei, în primul rând! Este ziua ei cea mare! Cum ar fi să fiu eu acolo? Nu este că nu ne înțelegem, ne înțelegem foarte bine, lucrăm împreună, suntem colegi, azi ne-am văzut la filmare! Nu este vorba de asta! Este vorba de ziua lor cea mare, care trebuie să fie perfectă!

Poate dacă aș fi acolo, poate aș influența într-un fel negativ dacă m-ar vedea părinții lor, prietenii lor, cunoștințele lor și așa mai departe! Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo! Este vorba despre celebrarea iubirii lor. Nu are ce să caute o fostă iubită acolo, sincer! Puneți-vă în locul Oanei, atât vă zic!”, a explicat Cristina Ciobănașu, într-un interviu ego.ro

„Este momentul lor și este bine să fie așa!”

Consideră de cuviință să lămurească o situație: faptul că nu va fi prezentă la marele eveniment nu pune la îndoială relația lor de prietenie: 

„Și de restul invitaților și de toată situația! Hai să fim cinstiți! Nu înseamnă că nu ne înțelegem, că nu lucrăm bine împreună, că nu vorbim! Am zis-o de atâtea ori și se și vede, doar lucrăm împreună! Nu trebuie să stau să demonstrez nimic, la fel și ei! Este vorba despre un eveniment de familie. Nu cred că este potrivit să fiu acolo! Nici eu, nici ei!

Se aplică aceeași regulă, e de bun simț! (n.r. nici ei nu o să participe la nunta ei) Dacă vrei, face parte din cei 7 ani de acasă, nu faci lucrurile acestea! Este momentul lor și este bine să fie așa! Încerc să explic cumva ca să înțeleagă toată lumea! Nu este vorba de: “Sigur nu se înțeleg bine! Sigur i-a zis să nu vină!”. Nu! Sunt niște lucruri de bun simț pe care oricine le-ar înțelege!”, a mai spus actrița, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net