Fiica Sânzianei Buruiană joacă în „Lia”! Cum a ajuns alături de Vlad Gherman și Ana Bodea

#Exclusiv Click!

Izabela Zuluf, fiica cea mare a Sânzianei Buruiană, și-a luat avânt în actorie. Micuța, în vârstă de 7 ani, a prins un rol în unul dintre episoadele serialului „Lia”, difuzat la Antena 1. 

Izabela Zuluf, talentata fiică a Sânzianei Buruiană și a fotbalistului Nicolae Zuluf, face carieră în actorie de la o vârstă fragedă. 

Micuța are doar șapte ani și, dacă până acum a luat cu asalt concursurile de Miss din țară și din afară, în prezent ea a reușit să ia două castinguri, unul într-un film și altul într-un serial de succes. 

Luna trecută, ea a participat la filmările pentru producția „Tati part-time”, alături de Eva Măruță, iar, recent, a obținut un rol episodic în serialul „Lia”, difuzat la Antena 1. 

Sânziana Buruiană: „Iza îi adoră pe Lia și pe Petru”

Micuța s-a împrietenit la filmări cu actorii ei preferați din serial, Ana Bodea (interpreta personajului principal, Lia) și Vlad Gherman ( intepretul lui Andi, fratele mai mic al lui Alice). 

 „Iza apare într-un episod din <<Lia>>. Este serialul ei preferat, știe tot ce se întâmplă în serial. Îi adoră pe Lia și pe Petru! 

A fost atât de încântată că o să apară alături de ei....Ea încearcă tot felul de coafuri ca ale Liei, ca să semene cu ea. Mă bucur că a prins drag de partea asta, de actorie.

Este înscrisă la agenții de casting pentru reclame filme etc ....Oricum, în <<Lia>> rar au episoade în care apar copii. Mereu îmi zice: <<ce frumos ar fi să aibă și Lia în film o fetiță sau o sora și ma aleagă pe mine>>”, a spus Sânziana Buruiană, pentru Click! 

Fiica cea mare a Sânzianei Buruiană se pregătește intens pentru o carieră în showbiz.

 „Izabela face gimnastică, canto, dansuri și asta o va ajuta la castinguri,  în momentele în care este o secvență în care va trebui să facă un exercițiu de gimnastică sau să cânte. 

Totul este să te potrivești cu ce se caută și fizic, dar este important să ai și niște aptitudini actoricești”, ne-a mai spus Sânzi. 

Îl așteaptă pe Moș Nicolae în jacuzzi

Sânziana Buruiană (39 de ani) și Nicolae Zuluf au două fete, Izabela (în vârstă de 7 ani) și Antonia (3 ani). Dacă tot au fost din cale afară de cuminți, fetițele au primit cadou de Moș Nicolae o vacanță la munte, la zăpadă. 

Mămica Sânziana este și ea într-o formă de zile mari, așa că, după o bătaie cu bulgări pe pârtie, nu a ratat o bălăceală alături de fetițe și de soț în jacuzzi, în aer liber, la minus câteva grade bune.

image
image
image
image
image
image
banner ava png
cardi b jpg
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net