«Lia» se iubeşte cu un coleg de filmări. Cine este bărbatul din viața actriței Ana Bodea

Ultima actualizare:

Tânăra artistă din serialul „Lia - Soția soțului meu” interpretează rolul unei fete care este prinsă, fără voia ei, într-un triunghi amoros ce îl are în vârf pe Petru (interpretat de Ştefan Floroaica, 28 de ani), dar în pauzele de filmare se iubeşte pe bune cu un alt coleg de pe platouri, şi el actor: Andrei Ivan (30 de ani).

Ana Bodea se iubeşte  cu un alt actor din  distribuţia serialului  de la Antena 1, Andrei  Ivan
Ana Bodea se iubeşte cu un alt actor din distribuţia serialului de la Antena 1, Andrei Ivan

„E foarte frumos să fii Lia, mai ales că doamna producătoare Ruxandra Ion, scenariştii şi regizorii au vrut să se inspire din povestea mea de viaţă. Am făcut balet timp de 16 ani. Şi, în ultimii patru am dansat chiar la Teatrul Bolşoi din Moscova şi am urmat cursurile academiei de acolo. Mă înţeleg bine cu Ştefan şi cu Ioana (ceilalţi actori distribuiţi în rolurile principale din serialul de la Antena 1 – n.r.).

Citește și - Tragedie la Hollywood. A murit unul din actorii celebrului serial „Orange Is the New Black”

Mă ajută faptul că am o relaţie foarte bună cu amândoi. Ştefan e un coleg în care poţi să ai încredere cu absolut orice”, a povestit actriţa Ana Bodea, pentru Click! Am întrebat-o dacă în afara iubirii din serial are parte de iubit şi în viaţa reală. „Eu iubesc la fel ca Lia şi cel pe care îl iubesc este şi el cu noi la filmări, joacă şi el în acest serial”, a mărturisit Ana, în exclusivitate pentru Click!

Ana Bodea/ Ştefan Floroaica
Ana Bodea/ Ştefan Floroaica

«Eu iubesc la fel ca personajul meu»

Mai multe nu ne-a spus, dar am aflat noi. Numele iubitului ei din viaţa reală este Andrei Ivan, are 30 de ani şi va juca în „Lia” rolul unui băiat rău, pe nume Bobiţă. „Am mai apărut prin serialele Ruxandrei Ion şi în figuraţie, pe la PRO TV. Am terminat destul de târziu Facultatea de Teatru. Am fost la Teatrul Metropolis şi la Teatrul Infinit, până în pandemie, din păcate. Acum încep să reiau şi spectacolele de teatru. Pentru «Lia» am dat casting pentru rolul lui  Bobiţă, un mafiot, dar şi pentru protagonist, însă nu eram pregătit”, a mărturisit Andrei, pentru Click! Tot el ne-a povestit cum s-a cuplat cu Ana: „Ne-am cunoscut înainte să dea ea la teatru, şi, după aceea, la facultate. Era anul I, eu eram în anul al III-lea. Sincer, am vrut să o ajut, mai ales că aveam nişte prieteni comuni. Aşa, cumva, am ajuns să luăm legătura. În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net