Gest superb! Cum și-a răsfățat Selly iubita de ziua ei: „Ce drăguț e! Îmi vine să plâng!"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Doar o dată împlinește iubita lui Selly, Smaranda Știrbu, 22 de ani, așa că celebrul vlogger era și cazul să o surprindă. Influencerul cu 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram și-a făcut iubita să se simtă ca o adevărată prințesă de ziua ei.

După ce a aranjat special pentru ea un show cu super drone, Selly a dus-o pe Samaranda într-o vacanță de lux în Dubai, acolo unde au profitat de timpul petrecut împreună.

Mi-am surprins iubita cu cel mai nebun show de drone! Abia aștept să-i văd reacția!", a povestit Selly pe internet.

„Ce drăguț e! Îmi vine să plâng!", a spus iubita lui Selly când surpriza a fost dezvăluită și a văzut ce s-a întâmplat sus pe cer, special pentru ea, mesajul transmis de Selly și tortul realizat din drone.

Am sărbătorit ziua ei în Dubai. Surpriză cu dronele i-am făcut-o în România, chiar înainte să plecăm. Am făcut un show cu 150 de drone și am scris: "Te iubesc, Smără! La mulți ani!". A apărut un tort cu 22 de ani pe cer. În Dubai  e-am simțit foarte bine, a fost o vacanță super drăguță, în care am petrecut timp unul cu celălalt", ne-a declarat Selly pentru Click!

Cariera lui Selly e în plină ascensiune. Pe numele său din buletin, Andrei Șelaru, are cam tot ce își dorește la 22 de ani. Stă bine pe social media, produce bani și conținut, este super smart, are campanii de imagine cu branduri cunoscute iar de câțiva ani face și filme de succes, împreună cu Vidra Production. De altfel, Selly se pregătește de o nouă ediție a festivalului Beach, Please, care va avea loc în perioada 27-30 aprilie  pe Plaja Costinești, la care se anunță nume mari și un maraton de artiști pe scenă.

La sfârșitul anului trecut, pe 22 decembrie, Selly a împlinit 10 ani de carieră în vlogging. De la 12 ani, Selly muncește și face conținut de calitate pentru Youtube.

Ce părere are Selly despre căsătorie

Selly și iubita lui  Smaranda Știrbu, vor sărbători anul acesta 5 ani de relație. Întrebat la un moment dat, chiar anul trecut, ce crede despre căsătorie și ce spune despre partenera lui de viață, Selly a răspuns pentru Click!  că este foarte tânăr să se gândească deocamdată la acest pas.

Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult. Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri. 

Mie îmi place foarte mult că am lângă mine o parteneră la fel de ocupată și o fată independentă care vrea să își croiască drumul ei în viață, și mi se pare cel mai important. De multe ori se întâmplă ca Smaranda să termine chiar mai târziu decât mine ea învață foarte mult. Acum este în sesiune, Medicina este foarte grea, iar să fii medic e o meserie nobilă și o apreciez foarte mult. Eu nu aș putea niciodată să fac așa ceva, mi se pare imposibil de greu”, mărturisea Selly la vremea respectivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net