Ireal! Câți bani cheltuie vloggerul Selly, într-o lună. Alți români nu câștigă atât nici într-un an

Pe numele lui real Andrei Șelaru, în vârstă de doar 22 de ani, Selly s-a remarcat în rândul celor mai tineri și mai de succes vloggeri români ai momentului. Are parte de un succes răsunător, iar aria lui de proiecte profesionale s-a mărit. Selly a ajuns să fie și mai cunoscut grație filmelor românești în care a apărut, atât în calitate de actor, cât și de producător (n.r. - „Romina VTM”).

Selly a devenit idolul tuturor adolescenților / Sursă foto: arhivă personală
Selly a devenit idolul tuturor adolescenților / Sursă foto: arhivă personală

Recent, Selly a fost invitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a acceptat să răspundă celor mai incomode întrebări. Astfel, ajungând să fie întrebat despre sumele pe care le cheluie lunar, Selly nu s-a sfiit să recunoască faptul că bugetul lui este unul destul de permisiv.

Selly nu se uită la bani atunci când vine vorba de necesitățile sale

La Kanal D, Selly a mărturisit că nu se uită la bani atunci când vine vorba nu doar de nevoile sale personale, ci și de sumele pe care trebuie să le investească în proiectele la care muncește cu foarte multă dedicare. Selly a menționat că, pe lângă aceste cheltuieli, banii pe care îi cheltuie lunar pentru nevoile sale personale oscilează între 10 și 20 de mii de euro. Dacă stăm să ne gândim bine, unii români nu câștigă această sumă nici măcar într-un an, iar aici îi luăm în calcul pe cei cu salarii extrem de mici. 

„Excluzând cheltuieli de producție, excluzând costurile pe care le au firmele mele, pe plan personal cred că între 10 și 20 de mii de euro. Încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat”, a dezvăluit Selly, în emisiunea de la Kanal D.

Câte cărți a citit Selly până la vârsta de 22 de ani

În cadrul aceleiași emisiuni, Selly a mărturisit că muncește încă de la vârsta de 12 ani, având propriii lui bani din veniturile generate de clipurile video pe care le face pe YouTube. Întrucât în întreaga lui adolescență atenția i-a fost îndreptată asupra părții profesionale și financiare, timpul i-a permis să citească undeva la... 15 cărți.

„Îmi place să am dezbateri cu oamenii, îmi place să mă contrazic într-un mod elevat. Până la vârsta aceasta am citit vreo 15 cărți din câte îmi aduc aminte. Nu am avut timp pentru așa ceva. Eu de la vârsta de 12 ani muncesc.

Este foarte greu să fii credibil atunci când critici sistemul de învățământ în contextul în care tu ai fost poate un elev mediocru. Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici trei ore înainte de prima zi de a o începe. Televiziunea a reușit să mă înfrângă privind din perspectiva „Selly Show”, a mai spus Selly, în emisiunea lui Denise Rifai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net