Cornel Ilie îi face praf pe maneliștii din „Romina VTM”: „Nu m-aș duce să văd așa o porcărie! Ăla nu e film, clar că e o tâmpenie”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În timp ce Cristian Tudor Popescu a comentat acid filmul „Teambuilding”, Cornel Ilie, de la trupa Vunk, desființează „Romina VTM”, filmul produs de Selly, și care are în distribuție maneliști consacrați ai momentului. Cornel Ilie nu s-ar duce, nici în ruptul capului, să vizioneze filmul momentului în România.

cub cornel Ilie png

Cornel Ilie, solistul de la trupa Vunk, a fost prezent, joi seară, la premiera filmului „The Pefect Escape”, al regizoarei Cristina Jacob, cunoscută deja pentru peliculele de mare succes, „Oh, Ramona” și „Selfie 69”.

Cornel, care rar mai este văzut, în ultima vreme, pe la evenimete și cu atât mai puțin pe la lansările de film din cinematografe, a avut o părere tranșantă la adresa ultimelor producții din cinematografele românești.

Vezi și: Râzi cu lacrimi cu Horia Brenciu! Ce farsă i-a făcut lui Cornel Ilie de la VunkVedete românești

Dacă despre „Teambuilding” sau „Ramon” nu a avut prea multe de comentat, când a auzit de „Romina VTM”, filmul cu maneliști produs de Selly, cântărețul s-a dezlănțuit mai tare ca niciodată, deși nu apucase să vadă filmul.

Adevărul e că nu am mai ieșit de mult la un film. Acum am zis să văd filmul Cristinei, care sper să mă surprindă, deși este un film de dragoste. Nu sunt eu prea romantic de felul meu, dar chiar și la vârsta noastră mai credem în dragoste.

E bine că ies filme românești și că lumea merge să se uite la ele. Nu am văzut nici Teambuilding, nici Ramon, dar bănuiesc că sunt niște filme ok. Despre Romina VTM acum vă aud! Dacă-mi spuneți că joacă maneliști în film sau Nicole Cherry, ce pot să mai zic eu?!

Nu aș merge în viața mea să văd așa ceva! Păi, ăla e film, cu maneliști?! Poate să fie succes de box-office, dar e clar că e o tâmpenie, o porcărie! Mai mult nu mai am ce zice! Nu mă întrebați de așa ceva!” , a declarat scurt și la obiect Cornel Ilie , solistul trupei Vunk, în exclusivitate pentru Click!.

Mai vezi și: Cornel Ilie, dezvăluiri despre cel mai pașnic divorț: “Suntem într-un punct superb ca relație”

Romian VTM a intrat și în top 10 mondial, la capitolul încasări!

Deși este un film controversat cu cântăreți pop, trap și maneliști în distribuție, „Romina, VTM!” a obținut un succes răsunător încă de la lansare. Filmul, ce-l are ca și co -porducăto pe vlogger-ul Selly, este cel mai bine vândut film românesc din toate timpurile, la acest moment . Pelicula ocupă deja locul 9 și pe plan mondial, la categoria filme care au avut cele mai mari încasări în anul 2023, după cum arată IMDb/BoxOfficeMojo.

Shelly, la lansarea Romina VTM

Nicole Cherry are rol principal în film, iar alături de ea mai joacă maneliști de top, precum: Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean, Costel Biju, și Tzancă Uraganul.

„Romina VTM” a fost lansat în cinematografele din România chiar la începutul lunii ianuarie și a avut, până acum, încasări record de peste două milioane de dolari și peste 320.000 de spectatori plătitori de bilet, în doar trei săptămăni.

Filmul este o poveste de dragoste, transpusă însă pe ritmuri de pop și de manele. Romina (interpretată de cântăreața Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa tatălui său din Costinești, iar, printr-o anumită împrejurare, se îndrăgostește de Valentin (interpretat de Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net