Cu cine a avut Selly o relație! S-a aflat abia acum: „Nu am mai spus asta niciodată!”

Selly (22 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți și de succes vloggeri din România, trăiește o frumoasă poveste de iubire, începută acum cinci ani, cu Smaranda (21 de ani), o tânără studentă la Medicină. Influencerul nu a prea vorbit despre fostele sale iubite, concentrându-se doar pe partenera actuală și pe carieră. În cadrul unei emisiuni TV, o renumită vloggeriță a făcut câteva dezvăluiri care l-au avut în vizor pe vlogger. Până acum, nu s-a știut nimic despre relația lor!

Selly a fost discret cu viața personală (Foto: Arhiva personală)
Selly a fost discret cu viața personală (Foto: Arhiva personală)

Ce a mărturisit vloggerița Mimi, fost iubită a lui Sebastian Dobrincu

Vloggerița Mimi, fosta iubită a tânărului milionar Sebastian Dobrincu, a participat recent la emisiunea moderată de Cătălin Măruță, la Pro TV, unde a făcut câteva mărturisiri care l-au luat prin surprindere chiar și pe prezentator. Ea a dezvăluit că a avut o relație, de scurtă durată, cu Selly.

Selly și actuala lui iubită (Foto: Arhiva personală)
Selly și actuala lui iubită (Foto: Arhiva personală)

Întrebată de Cătălin Măruță „Cu ce vedetă din showbizul românesc ai avut o relație/aventură și presa nu a aflat?”, creatoarea de conținut a mărturisit: „Selly. Nu am mai spus asta niciodată!”.

Cătălin Măruță a fost vizibil surprins de declarațiile creatoarei de conținut. „Pe bune?! O să fie pe prima pagină a ziarelor”.

Mimi spune că a avut o relație scurtă cu Selly (Foto: Arhiva personală)
Mimi spune că a avut o relație scurtă cu Selly (Foto: Arhiva personală)

Mimi a povestit că această relație s-a petrecut cu mulți ani în urmă. „Am spus Selly. A fost acum mulți ani. Eram copii, nici nu mai contează. Da, ne-am pupat. Nu pot să cred că am zis asta. A fost acum mulți ani”, a continuat Mimi.

Selly și Mimi! Băi băiatule, showbiz-ul ăsta dacă îl iei la puricat… vai de capul nostru ce iese! Mimi a venit să joace tare și mai avem întrebări”, a spus Cătălin Măruță.

Selly a dat lovitura cu ultimul film în care a jucat

Selly Foto PR jpeg

De-a lungul timpului, Selly a decis ca pe lângă vlogging să mai cocheteze și cu alte domenii. Și pentru că filmul a fost cel mai apropiat de pasiunile lui, în urmă cu câțiva ani, influencerul și-a făcut debutul în lumea cinematografiei. Iar ultimul film în care acesta a jucat, „Romina VTM”, s-a aflat pe locul 9 pe plan mondial la categoria filme cu cele mai mari încasări în 2023, conform IMDb.


Nicole Cherry are rol principal în film, iar alături de ea mai joacă și Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean, Rareș Mariș, Costel Biju și Tzancă Uraganul. Filmul a fost lansat în cinematografele din România la începutul lunii ianuarie, iar în doar trei săptămâni a ajuns la cifre record: încasări de două milioane de dolari și peste 320.000 de spectatori plătitori de bilet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net