Cât câștigă Andra Gogan pe lună? Îl bate pe Selly la bani? „Nu e chiar cum se zice”

#Exclusiv Click!

Andra Gogan este una dintre cele mai populare și mai iubite voci ale noii generații de artiști. Recent, solista de doar 24 de ani, a câștigat premiul „Nickelodeon Kids’ Choice Awards”, ediția cu numărul 36, la concurență acerbă cu celebrii Smiley și Alina Eremia. Andra a dat din casă și ne-a dezvăluit cât câștigă lunar din muzică, dar și din activitatea ei din on-line.

Andra Gogan a câștigat, recent, la premiul „Nickelodeon Kids’ Choice Awards”. Ediția cu numărul 36 a „Nickelodeon Kids’ Choice Awards” a avut loc la „Microsoft Theatre”, în Los Angeles, acolo unde solista, de doar 24 de ani, a mers împreună cu familia ei, pe banii ei. Andra a concurat cu vedete precum Smiley, Alina Eremia și Familia Melimi.

Odată întoarsă acasă cu trofeul pentru cel mai iubit star din România, solista ne-a acordat un interviu depre experiența ei în America. Am aflat cu ocazia asta și cât câștigă pe lună din concerte, dar și de pe urma rețelelor sociale, unde are milioane de fani și de urmăritori.

Andra, tocmai ce ai luat un premiu important la Los Angeles, te-ai bătut cu nume mari de la noi...

A fost foarte frumos, m-am bucurat să fi invitată chiar acolo în inima concursului, în Los Angeles. Am fost inconjurată de oameni pe care îi apreziez extrem de mult și am putut cumva să vorbesc cu ei.

De exemplu, Mister Beast, cel mai mare youtuber, Charlie D’Amelio, cea mai mare Tik Toker-iță. Am avut ocazia să fiu lângă ei și să împărtășesc câteva lucruri cu ei și ei să-mi spună din viața lor.

Cum ai ajuns să fii nominalizată?

Mă uit de mică la concursul acesta și îmi doresc de atunci să fiu nominalizată. În fiecare an, îmi țineam pumnii eu mie să fiu nominalizată și anul acesta chiar s-a întâmplat. Mă bucur că am și câștigat, datorită celor care m-au votat! M-au votat cei din România dar și cei din America că am pus link-urile și pe conturile mele internaționale. Copiii și adolescenții, este un premiu ce se numește „cel mai iubit star românesc”.

De ce crezi că ești atât de iubită de copii și adolescenți?

Pentru că eu fac asta de foarte mult timp, cânt de la 3 ani, dansez de la 8 ani, am 24 de ani. Deci fac asta de peste 20 de ani și sunt sigură că au crescut cu mine, au crescut cu vocea mea de la desene animate. Fac Youtube de 8 ani și ceva, deci m-au următit de când era Youtube-ul la modă.

Andra Gogan:” Se pot câștiga și către 10 000 de euro sau mai sus!”

Ai foarte mulți fani pe rețelele sociale, se câștigă bne din asta?

În afară se câștigă cel puțin de 10 ori mai mult. La noi, este puțin mai ciudățel, nu se câștigă pe Tik Tok sau pe Instagram, de abia pe Youtube se câștigă o sumă așa și așa.

Uite că Shelly câștigă 20 000 pe lună, de exemplu...

Câștigă, așa e! Eu încurajez pe toată lumea ca, pe lângă job-ul pe cire-l fac să mediatizeze și să-și creeze un cont unde să-și promoveze afacerea, orice vârstă ar avea. O fabrică de pânie, un magazin de haine, orice poți să promovezi pe Tik Tok. Dar, nu se câștigă cum se zice!

Câștigi mai bine din social media sau din concerte?

Câștig la fel de bine și din concerte. Banii mei sunt adunați din concerte, din vocile puse la desene, din colaborări cu brandurile. Se câștigă mai bine sau mai prost, de la lună la lună.

Poți ne dai așa estimativ o sumă pe lună?

Se poate câștiga și o mie de euro, dar se pot câștiga și către 10 000 de euro sau mai sus.

Care este visul tău, de fapt?

Deocamdată, îmi doresc mult să călătoresc și banii pe care-i câștig îi investeasc în asta. Acum în America am mers pe bănuții mei. Am plătit eu avion, cazare tot.

Andra Gogan a intrat în Cartea Recordurilor de 2 ori

Andra Gogan este vloggeriță, cântăreață, voice-over și nu în ultimul rând o personalitate foarte îndrăgită de către adolescenții și copiii din România. Solista este născută pe 17 aprilie 1998 în Buzău, și-a dezvoltat spiritul artistic încă de la o vârstă fragedă, căci cântă de la numai 3 ani.

Andra este foarte activă pe toate platformele online și a reușit, de-a lungul tipului, să își creeze o comunitate imensă, având în prezent milioane de urmăritori pe rețele sociale precum Instagram, TikTok sau Youtube.

Andra Gogan a intrat în Cartea Recordurilor de 2 ori pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și pentru „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro!