Andra Gogan, în culmea fericirii! A fost divă la Los Angeles și a câștigat Nickelodeon Kids' Choice Awards

Ultima actualizare:

Andra Gogan, este în culmea fericirii pentru că a fost nominalizată la premiul Nickelodeon Kids' Choice Awards și a și câștigat. Ediția cu numărul 36 al acestui eveniment a început pe 4 martie, la „Microsoft Theatre”, în Los Angeles iar pe 8 martie s-a aflat rezultatul. Așadar, de Ziua Femeii, Andra Gogan a primit cel mai frumos cadou! Ea a concurat cu Smiley, Alina Eremia și Familia Melimi.

Andra Gogan in America
Andra Gogan in America

Andra Gogan, divă la Los Angeles!

Mare bucurie pentru Andra Gogan (24 de ani) și familia ei, care se află de câteva zile în Los Angeles. Click! v-a ținut la curent cu toate noutățile, cu cine s-a întâlnit vedeta și pe unde a umblat, iar acum, după ce s-a anunțat ca a câștigat, i-am solicitat o declarație, în exclusivitate pentru cititorii noștri.

Andra Gogan s-a distrat la Premii
Andra Gogan s-a distrat la Premii

„Sunt foarte fericită să primesc acest premiu pentru că de foarte mult timp îmi doream acest lucru, de când eram mică mă uităm la Nickelodeon Kids' Choice Awards pe televizor și mă gândeam cum ar fi să țin acel premiu în mână. Și abia aștept să ajungă la mină acasă, să fac o fotografie, să pun pe Instagram și să share-uiesc (împărtășesc, n.r.) cu toți prietenii mei. Sunt foarte fericită, mai ales că am reușit să ajung și la eveniment în Los Angeles. Am văzut magia care este acolo și mi-am dat seama că este locul în care îmi doresc să fiu și mă bucur cumva că am făcut și eu parte din această lume prin a câștiga acest premiu.

Andra Gogan cu prietenii ei
Andra Gogan cu prietenii ei

E minunat. Vă mulțumesc foarte mult, mulțumesc Nickelodeon că s-a gândit la mine, mulțumesc celor care m-au votat, mulțumesc celor care mă urmăresc zilnic și sunt alături de mine în lumea mea artistică, în lumea social media, a concertelor și a tuturor lucrurilor pe care le fac eu. Va mulțumesc foarte mult”, ne-a spus Andra Gogan, în exclusivitate.

Cine este Andra Gogan

Andra Gogan este vloggeriță, cântăreață, voice-over și nu în ultimul rând o personalitate foarte iubită de adolescenții și copiii din România. Născută pe 17 aprilie 1998 în Buzău, Andra Gogan, și-a dezvoltat spiritul artistic încă de la o vârstă fragedă. Activă pe toate platformele online, ea a reușit să își creeze o comunitate imensă, având în prezent milioane de urmăritori pe rețele sociale precum Instagram, TikTok sau Youtube. Andra Gogan a intrat în Cartea Recordurilor de 2 ori pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și pentru „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.

Andra Gogan si prietenul ei din LA Merrick Hanna
Andra Gogan si prietenul ei din LA Merrick Hanna

„Sunt extrem de fericită sa fiu nominalizată la Nickelodeon Kids' Choice Awards, pentru Cel mai iubit star romanesc! Este un vis de-al meu din copilărie, de când dublam vocile personajelor Nickelodeon, pe care copiii le iubesc! Este a doua nominalizare consecutivă, dupa cea de la Streamy Awards din America (Un fel de Oscar al tuturor creatorilor de conținut din lume), unde unul dintre TikTok-urile postate cu mine pe canalul amicului meu din LA Merrick Hanna (care are 31 de milioane de abonați) a fost nominalizat. Acolo am avut ocazia să mă întâlnesc cu cea mai mare creatoare de conținut de pe TikTok din lume, Charli D'Amelio, dar și cu vlogerul meu preferat și gașca lui, Brent Rivera.

Andra Gogan la Disneyland
Andra Gogan la Disneyland

Am fost pe covorul roșu unde cei de la canalul oficial YouTube, mi-au remarcat outfit-ul și m-au denumit diamantul evenimentului într-o postare oficială pe contul lor. Experiența a fost de nedescris! În paralel pregătesc și cel mai mare concert de până acum al meu și al fratelui meu Răzvan Gogan, la Arenele Romane, pe 13 mai, unde îi aștept pe toți cei care vor să se distreze, să danseze, să câștige premii și să trăiască cea mai frumoasă experiență din viața lor! Biletele sunt deja puse în vânzare!”, a declarat Andra Gogan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net