Dana Chera, primele declarații despre divorț: «N-a fost greu! Știam că e ce trebuie!»

Ultima actualizare:

Dana Chera, fostă realizatoare TV la Antena 3, acum la Etno TV, după ce postul s-a transformat în canal generalist, a vorbit pentru prima oară despre divorțul răsunător de acum 4 ani, de Bogdan Grecu. Jurnalista nu a fost prea generoasă cu detaliile, dar a punctat câteva chestiuni importante. 

Dana Chera
Dana Chera

Întrebată cum a fost să ia viața de la început, la 40 de ani, după un mariaj de 20, Dana Chera s-a destăinuit în interviul pentru revista VIVA.

"N-a fost greu! Știam că e ce trebuie! Știam ce simt! Știam ce îmi doresc! Știam, cu experiența vârstei de 40 de ani, cum vreau să arate viața mea. Și l-am lăsat pe Dumnezeu să rezolve! Nu l-am încurcat", a declarat jurnalista.

Realizatoarea TV nu a dorit să intre în detalii sau să explice, concret, ce a dus la finalul căsnicie sale cu Bogdan Grecu. "Sunt chestiuni care țin de rufele mele. Ele vor rămâne în dulapul meu. Țin de niște principii, pe care n-am să le încalc, decât dacă îmi ia Dumnezeu mințile!", a mai spus ea, pentru sursa menționată anterior.

Dana Chera: "Fiecare știe ce vrea să facă în casa lui, cu casa lui"

Dana Chera nu s-a hazardat să le dea sfaturi femeilor care trec printr-o astfel de cumpănă, în a doua parte a vieții, dar crede că "norocul și-l mai face și omul cu mâna lui".

"Nu știu cum trăiesc alții. În viața personală nu se aplică rețete. Fiecare știe ce vrea să facă în casa lui, cu casa lui. Eu atât pot spune – că, dacă te uiți cu atenție la oameni, știi care le este scopul în viață. Cine vrea bani face orice pentru bani, cine vrea liniște face orice pentru ea, cine vrea să iubească și să fie iubit, la fel… În funcție de asta, viețile se desenează și devin clare", a mai declarat ea, pentru Viva. 

Cum și-a anunțat Dana Chera divorțul

La începutul anului 2018, chiar în luna ianuarie, Dana Grecu, una dintre cele mai incisive prezentatoare de la Antena 3, mărturisea că poartă un alt nume decât cel știut de public. În spatele acestei mărturisiri se ascundea, de fapt, anunțul divorțului de bărbatul cu care a format un cuplu mai bine de două decenii.

Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a mărturisit jurnalista atunci, în direct, la Antena 3. 

Dana Chera s-a recăsătorit și a mai făcut un copil

Dana Chera s-a recăsătorit la o lună de la divorț, cu un medic stomatolog din Piteşti, iar în vara lui 2018 a născut o fetiță, al treilea copil al ei.

Dana Chera a fost căsătorită cu Bogdan Grecu, despre care vorbea rar, dar la superlativ. „Pe soţul său, Bogdan, l-a cunoscut în clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o întâlnire a două suflete ce alcătuiesc un întreg şi care sunt împreună de peste 20 de ani. În acea perioadă, el lucra ca ofiţer în armată, iar în momentul de faţă se ocupă de afaceri, având o firmă proprie”, a scris jurnalista Ioana Mandache în cartea „Povești de dragoste ale vedetelor”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net